Sovinizam u zecjem svetu

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Sovinizam u zecjem svetu

PostPostao/la zekoslav123 » ned svi 08, 2011 7:18 am

Zašto se ljutiš?Sve je stvar karaktera...Ona je dobra,a on valjda želi biti u centru pažnje :P
Mrkva,Lily (R.I.P.) i Cima
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Klio » ned svi 08, 2011 7:52 am

altan je napisao/la:Evo Mo je nakon 2 godine pocela ljubit Naira

E videla na FB i odusevila se!! A on mukica na vise slika posle podmece glavu, nada se da ce mozda opet ili da ce duze trajati ;D ;D ;D
zekoslav123 je napisao/la:Zašto se ljutiš?Sve je stvar karaktera...Ona je dobra,a on valjda želi biti u centru pažnje :P

Ljutim se jer je on ionako mezimce, dolazi i kod mene se beskrajno mazi, a ona ne... Ona hoce samo njega a on i to malo sto je poljubi kratko traje.
SAda kada je bila bolesna, naduvena ko neka zabica, u bolovima srecica malena, vuce se po krevetu, dodje do KRcka, pocne da ga lize (on se naravno podmetne), nema snage vise od 2-3 puta i samo se stroposta uz njega...
Plakala sam ko kisa dok sam to gledala i strepila da ce da ugine. Dusa i kada je bila skroz lose, ona ga je ljubila, a ona mozda svega dva puta da je licnu isto toliko i nista vise.
Ali je super kada su dvoje i kada se vole, jer definitivno kada je bolest u pitanju,oboje su se brze oporavljali jedno uz drugo.
Cak sam je zadnji put vodila kod veta sa Krckom, da se manje stresira.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anby » ned svi 08, 2011 10:48 am

Klio je napisao/la:Ljutim se jer je on ionako mezimce, dolazi i kod mene se beskrajno mazi, a ona ne... Ona hoce samo njega a on i to malo sto je poljubi kratko traje.

Rekla bi ti moja nevjesta: "Tako ti i treba kad mu dovodis curu i zenis ga bez njegova znanja" ;D ;D ;D

Nego, da pitam nesto sto mi se vec duze vrijeme mota po glavi...

Ova moja guzara Andja počela ucjenjivati pravo, osim sto redovno dobiva hranu-ona bi jela kad i mi rucamo, vise se nepenje na stol nego cim sjednemo za stol ona se zaleti nama ispod noga i gura, gricka...ceka da i njoj dam jesti (nema veze sto je "maloprije" jela, ona bi još)... kad je ignoriramo, samo se okrene i ode odvaljivati podnu lajsnu... par puta lajsnu zagrize-povuče pa se okrene i gleda nas kao da pita: "Hoces li ti meni dat jest ili da ja nastavim unistavat kucu?" ... ako je opet ignoriramo, ista stvar... nikakvo vikanje ni micanje od lajsne ne pomaze dok joj ne dam jesti... kad joj dam hrane-sve je ok... al nemogu je toliko hraniti, bit ce ko bacva - ionako je bucka :happy:

Sta da radim s njom?

kakavi su to njihovi mozgovi da ona sve fino razumije... da nekome kazem da me zecina jedna ucjenjuje, svi bi popadali od smijeha ;D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » ned svi 08, 2011 14:56 pm

mmmmmm je napisao/la:
Klio je napisao/la:Ljutim se jer je on ionako mezimce, dolazi i kod mene se beskrajno mazi, a ona ne... Ona hoce samo njega a on i to malo sto je poljubi kratko traje.

Rekla bi ti moja nevjesta: "Tako ti i treba kad mu dovodis curu i zenis ga bez njegova znanja" ;D ;D ;D

Aha, samo što ti nije šovinizam isključivo - i moja Lola je sad postala takva, Roflo luduje oko nje ona ništa... okrene mu dupe, neće ga ni pogledati, samo se meni da maziti. Isto me gledala kao da sam joj dovela napast, a ne društvo ;D joj zečevi...
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekoslav123 » ned svi 08, 2011 15:56 pm

jadnica mala.. :sad:
Mrkva,Lily (R.I.P.) i Cima
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića