Kunić u vrtu

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Kunić u vrtu

PostPostao/la Zec Vice » pet tra 27, 2012 20:36 pm

može ampulica za male mačke,ali ja ne bih ni to preporučila.sve ovisi o sposobnosti veterinara,kakvog on iskustva ima s tim.
Zec Vice
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Kunić u vrtu

PostPostao/la markiza » uto lip 05, 2012 11:23 am

Mog zeku kad pustim u dvoriste luduje od srece :zekohopc:mnogo voli da je napolju. Imam deo koji je ogradjen za njega ali kad ga tu stavim, naspram tog ogradjenog dela, ostatak dvorista je za njega verovatno citavo prostranstvo, on se onda naljuti i bude tuzan i samo sedi ne pomera se, onda ga meni bude zao pa ga malo pustim da trcka po dvoristu. :dragon: :kek2: :hopic: E onda se on razveseli pa trci 200 na sat :paso: :D ali onda i ja samo za njim letim da ne prodje tamo ili vamo ili da mi ne jede bastu, navalio covek na listove od jagode pa to ti je, ja mu nedam i teram ga stalno, iako nisu prskane ne znam koliko sme da jede list jagode?! :zeko10: I poceo je da gricka zimzeleno drvece tj cetinare :lud: Jel zna neko dal su za njega cetinari otrovni? Danas cu kupiti vise zice pa cu mu ograditi veci prostor u dvoristu da moze onda da trckara po njemu jer mu je ovaj, koji je trenutno ogradjen za njega, ocigledno mali :hm:
markiza
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan