Star pet shop i bolesni zeka bgd

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Re: Star pet shop i bolesni zeka bgd

PostPostao/la Klio » pet vel 03, 2012 0:20 am

Reyna je napisao/la:I ja bih volela da je zekanu dobro. Kako da saznamo koliko imaju radnji? Ovde kod mene na Banovom Brdu i na Vidikovcu nema zivotinja. Moguce da su ga sklonili, joj valjda je tako! Mozda jos nije gotovo! Mozda ga nadjemo! Za seno nije sumnjivo zato sto sam im ja prosli put spomenula to da nema seno.

Pomenula sam i ja seno, ali je neobicno da je taj neko koji je kupio zeca kupio bas i seno kod njih... Ne znam, sve je neobicno i moze biti i tako i ovako. Trebala sam ici za vikend sa drustvom na Zlatibor, dogovoreno vec pre mesec dana, ali posto zdravstveno nisam najbolje necu ici, pa cu gledati da ugrabim sada za vikend neki momenat da odem tamo.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Reyna » pet vel 03, 2012 2:12 am

Ok. Ako zelis pocicu sa tobom.. Sada nije vazno da li mozemo da se pojavimo obe ili ne.
Tigrastija od tigra.
Hoda kao vampir, elegantno poput tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la Reyna » pet vel 03, 2012 15:26 pm

E ovako. Pocela sam sa prvim brojem sa spiska.
Banjica-nemaju zivotinje
Zemun-imaju ali sada trenutno nemaju zeceve... Koliko je tacno ne znam..
Bulevar-Vranjska 2- isto.. i ovi u bulevaru i u zemunu kao nemaju trenutno i upucuju me na onaj na Novom Beogradu...
Banovo Brdo i Vidikovac sam preskocila oni znam da nemaju..
Bajloni- nista.
Vozdovac-nista.
Kalenic-nista.
Oni u Zemunu na pijaci- Masarikov trg, niko se ne javlja.. Rade do 3..

Znaci jedino da se provere ovi u Zemunu i na Bulevaru.. Ali sada mi nekako njah.. :zeko4: verovatno nema..
Tigrastija od tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la dHarma » pet vel 03, 2012 18:17 pm

Ne mogu da verujem!
Sigurno su ga vratili cim su videli da se dize buka oko njega... Taj pet shop mi se vec popeo na zadnji zivac!

Reyna sumnjam da su ga prebacili na drugu lokaciju.. verovatno su ga vratili uzgajivacu..

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Reyna » pet vel 03, 2012 19:15 pm

Onda tek nema nikakve sanse.. :sad:
Tigrastija od tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » pet vel 03, 2012 21:52 pm

mozda su ga stvarno prodali..jer sumnjam da bi im se dalo ulozit toliko muke samo da ga vi ne dobijete..a i isplativije im je da ga prodaju nego da ga vrate..ne znam..barem u to zelim vjerovat :sad:
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Reyna » pet vel 03, 2012 22:13 pm

Nije problem da ga mi ne dobijemo, nego da njihov pet shop ne bude na losem glasu, pogotovo ne da se prica da su prodali bolesnu zivotinju. I ja se nadam da je tako, ali bar nekako nek se oglasi ta devojka.. da ne brinemo. jer ja cu da idem do ona da pet shopa kada se malo smanji ova mecava..
Tigrastija od tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » sub vel 04, 2012 8:16 am

Reyna je napisao/la:Nije problem da ga mi ne dobijemo, nego da njihov pet shop ne bude na losem glasu, pogotovo ne da se prica da su prodali bolesnu zivotinju. I ja se nadam da je tako, ali bar nekako nek se oglasi ta devojka.. da ne brinemo. jer ja cu da idem do ona da pet shopa kada se malo smanji ova mecava..

Malena, ici cu i ja samo da ova hladnoca i mecava malo utihnu... Stvarno se nadam da je negde gde mu je dobro. A pet shop nije zavrsio sa nama. Napisala sam prijavu. Nadam se i molim dragom Bogu, da ne ostane samo na papiru.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Reyna » sub vel 04, 2012 15:55 pm

Ok, idemo zajedno. Ugl, tek sad vidim sta sam napisala.. htela sam da napisem, da cu ici do ona dva pet shopa..
Tigrastija od tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » čet vel 09, 2012 8:59 am

Kod nas je smrzavanje i ledenje, tako da ja ne idem do Novog BG dok se ne raskravi malo.
SAmo da javim cisto.
A svima koji su uplatili za zakana, prvo zelim da se od srca zahvalim, Bomer, Mary, Jolanda i dHarma i jos jedna devojka, ja se izvinjavam mislim da je Nina ili Marta, nisam sigurna. Te novce cemo ostaviti Rayni jer je ipak isla kolima do tamo i sigurno iimala trosak oko svega, iako na zalost nismo dobili zekicu. Puno pozddrava od mene.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Reyna » čet vel 09, 2012 20:59 pm

Isla sam tamo neki dan, iako je padao sneg i bilo jako hladno, ali nisam mogla da izdrzim. Priblizavala sam se polako kavezu, i videla nesto crno sa belom flekom. On je, on je. Znam da je on. Naostrila se da ga uzmem i da im je*em-sve-po-spisku (kako kazu) ako jeste. Ali nije bio. Kada sam se priblizila taj malisan je bio siv i imao je belu lisu preko celog lica. Sa njim je bio jos jedan mali obican kunic crno-beli. Isla sam i u onu prostoriju pored, rekla sam da zelim da vidim morske prasice. I uzasno je. Njih, bar ih ima 20 u onom jadnom malom kavezu. Jedan mali je polu mrtav bauljao dok su ostali gazili po njemu. Sve vise mrzim taj pet shop. Videla sam da imaju i onu malu sobu u koju idu samo radnici, ali tamo ne mogu da udjem. Sto se novca tice, jeste da smo isli tamo vise puta za dzabe, ali ipak ja sam za da se vrati svakome novac jer nista nismo uradili. Ipak smo zajedno u ovome..? drago mi je sto su se svi potrudili da pomognu pomalo. Sigurna sam da ce se vec pojaviti neki drugi mucenik u svakom slucaju. Nazalost. Ali tako je.
Tigrastija od tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » čet vel 09, 2012 21:58 pm

pa sacuvajte novce jer ce sigurno nekome biti potrebni
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Reyna » pet vel 10, 2012 15:46 pm

To da..
Tigrastija od tigra.
Reyna
Zečić
Zečić

PostPostao/la Mala Mica » sri vel 22, 2012 16:27 pm

Klio je napisao/la:A svima koji su uplatili za zakana, prvo zelim da se od srca zahvalim, Bomer, Mary, Jolanda i dHarma i jos jedna devojka, ja se izvinjavam mislim da je Nina ili Marta, nisam sigurna.

Klio, bilo bi lepo da si pomenula Nerin i Milkin doprinos! Otkinuli su sebi od usta :D i seno i Cuni Complete, kavez, pojilicu, WC, vitamine, sušenu ehinaceu i ostale sušene lekovite biljke i celokupan novčani iznos!
Mala Mica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Klio » sri vel 22, 2012 16:36 pm

Mala Mica je napisao/la:
Klio je napisao/la:A svima koji su uplatili za zakana, prvo zelim da se od srca zahvalim, Bomer, Mary, Jolanda i dHarma i jos jedna devojka, ja se izvinjavam mislim da je Nina ili Marta, nisam sigurna.

Klio, bilo bi lepo da si pomenula Nerin i Milkin doprinos! Otkinuli su sebi od usta :D i seno i Cuni Complete, kavez, pojilicu, WC, vitamine, sušenu ehinaceu i ostale sušene lekovite biljke i celokupan novčani iznos!

NOvce imas kod mene koje ti trebam dati, a ono sto si dala Reyni, vec je Reyna i pomenula, kada ste se srele i kada si joj dala. MIslim da nije potrebno da se ponavljamo. Samo sam pomenula ljude koji su uplatili novce.
I da, moram se ispraviti, cura cije ime nisam znala zove se Tatjana. Prati forum ali nije registrovana.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan