Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Ziggy je napisao/la:Zanima me vase misljenje jel
Prakticnija drvena gajba ili kupovna
Plasticna? Za odrzavanje?
Udobnost kunica? Kretanje zeca, grebanje...
Vasa iskustva?

za početak - plastika, a s vremenom nadogradiš. slažem se s Jurom 

ako je zecko u kući, možeš mu kupiti ogradicu (u pet-centru 230,00 kn) 2 m2 linoleuma i staviš mu za početak kartonsku kutiju, ili nešto što imaš doma. 

ako je u kući, nije mu, vjerojatno, hladno. može i neka plastična posuda, na pr. kanta od boje, naravno, doooobro oprana. polegneš ju, sa strane podložiš ciglama da se ne njiše, i u nju staviš - sijena (klopa i toplo mu je ). ogradicu i sam lako napraviš od drvenih letvica i najjeftinije žice. pogledaj slike na http://www.kaninchegehege. dobiju se ideje! sretno !

ma neće oni... pa to su tako jedna mila i draga stvorenjca

altan je napisao/la:moji imaju gajbu..svak svoju viewtopic.php?f=3&t=16&p=151454&hilit=antibiotici#p151454 s tim da su jako puno pusteni..sto god nabavis ne bi smjela zaku u tom drzat cijelo vrijeme jer se oni trebaju kretat..ova gajbu linku je super jer ima vratasca na prednjoj strani da zeko moze uskakivat i iskakivat kako mu volja kada su otvorena (samo ih treba tada obavezno odkacit..malo se popusti kljestima da se mogu skinut) i ima onaj plavi otvor na vrhu pa stvarno jednostavna i prakticna za ciscenje..dimenzije ispod ove navedene na bi trebalo uzimati..gornji dio gajbe onda jos pokrijes nekom dekicom (jer se oni po tom vole pentrat, a i vole da im je zasticenije) i smjestis negdje gdje nece biti na propuhu ili izravnom izvoru topline (sunce, radijator...)..ogradicu ne bih preporucila jer to treba moc negdje ucvrstit treba ti onda stvarno visoka ogradica...

Anby je napisao/la:altan, stavila si link za antibiotike, ne za gajbu
..ne kuzim kak jer je na slici bila ta gajba

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.