Postao/la Zeko_Jurica » sri pro 21, 2011 18:22 pm
Draga Jurice, želim ti sretno putovanje na zelenu livadu s one strane duge.
Više od 6 godina činila si me sretnim. Volio bih da je naše druženje moglo još potrajati. Nadam se da sam se uvijek lijepo brinuo za tebe – oprosti ako nešto nije bilo u redu. Žao mi je što su okolnosti bile takve da nisam mogao „oživjeti“ tvog Drageca – to ću si teško moći oprostiti.
U zadnje vrijeme smo nažalost morali češće posjećivati veterinara. Hvala ti što si mi uvijek vjerovala i bila dobra na svakom pregledu, pa čak i na onom zadnjem kad su nam rekli ono što nismo željeli čuti, da na tvoje strčeko i pluća stišće jedan zločesti tumor. Nisam htio dozvoliti da te to i dalje boli ili ne daj Bože, dovede do toga, da te uguši. Bilo mi je strašno teško donijeti odluku da je došlo vrijeme za naš rastanak – nadam se da sam ispravno postupio.
Draga Jurice, dragi moj žabac, krumpirić, srčeko i zvjezdica, hvala ti za sva vrata koja si mi otvorila, za nove horizonte koje si mi pokazala. Hvala ti što si me naučila da i jedan mali kunić ima veliku dušu. Bila si, i ostat ćeš, jedan važan dio mog života. Neću te nikada zaboraviti.