dogodilo se nešto najgore što se moglo (nakon smrti i bolesti)
tek sam jučer dvama zekačima vidjela jaja

a ti dva zekači su bili skupa sa sekom i mamom sve do sada kad imaju 5 mjeseci!

budući da su bebe bile neplanirane i dogodile se iznenadno a ja nisam znala dobro razlikovat spolove, no poslušala sam savjet sa foruma i išla susjedima koji uzgajaju domaće zečeve, međutim i oni su rekli da su sve ženke

sad kad sam im rekla i pokazala sad kažu da su sada jaja ogromna, a da je onda bilo totalno sitno i da jaja ni nije bilo

uglavnom naravno da najviše krivim sebe, a ne susjede, neznam što sam trebala poduzet budući da su i oni i ja složili se da su ženke... znam i sama što sam napravila.. kavu sam grešku neodgovorno napravila, no nisu mi sad potrebna tuđa korenja (osim ako se netko baš mora ispucat, a takvih ima) samo da netko iskusan kaže što je prije kastracije najbolje učiniti... nadam se da ni mama ni kćerka nisu trudne jer su svi naskakali jendi na druge, pa i muško na muškog

ali nije izgledalo kao parenje nisu se baš onak "drmali" i nije se muško onako "bacio" bočno nakon naskakivanja... uglavom sad je Barni (otac) u svojoj gajbi, muški vani, a ženke u svojoj gajbi, mislim da će prije kastracije (sad mi je i malo financijski teško jer su tu tri dečka (i otac kojeg smo se spremali sad kastrarat)) tata napravit još jendu gajbu privremeno a onda kastracija... mogu li još nešto učiniti?