Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Lilo je napisao/la:ima u trgovinama!

a to kupovno obozava, zato pitam kakva je razlika, jer ovo nase seno je mekano i sitno a ovo kupovno je krupno i krcka i verovano mu vise odgovara za zubice pa ga zato vise i voli 

markiza je napisao/la:Hvala Lilo i mala_zacica na informacijama, ja imam nase seno tj. iz dvorista sto smo kosili i susili i imam kupovno. U pocetku je zeko obozavao ovo nase a sad ga nikako necea to kupovno obozava, zato pitam kakva je razlika, jer ovo nase seno je mekano i sitno a ovo kupovno je krupno i krcka i verovano mu vise odgovara za zubice pa ga zato vise i voli

Nije ni moj zeko hteo Cuni Complete pa sam mu postupno ubacivala tj. mesala sa hranom koju voli, pa je sad tamani
polako, imaj strpljenja 

Koliko sam ja čula, promjenili su ambalažu te hrane i sad se zove nekako "Happy pellets for Rabbits", tko zna dal će ih dobit PC? I to taman kad mi je zeko lijepo počeo papat pro. 

Pahuljica_Ri je napisao/la:Jel primjetio netko da nema više Cuni pro-a u Pet Centru?Koliko sam ja čula, promjenili su ambalažu te hrane i sad se zove nekako "Happy pellets for Rabbits", tko zna dal će ih dobit PC? I to taman kad mi je zeko lijepo počeo papat pro.

nije to baš taaaakoooo žuto ima i zelenog. žuto su deblje travke, a zeleno tanke.. ima svega.. ma moji bi i vraga pojeli, koga ja zavaravam 

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.