KlaraRi je napisao/la:Još se prodaje, a što se plaćanja i prijevoza tiče...uvijek se može dogovoriti i snaći, prijedlozi na mail...
Ja sam svojoj uvijek gornji dio skinula, a i kad nisam, nema toga što bi nju spriječilo vanza prenoćiti ili kao što je predloženo transporter savršena...
Prodaje li se još uvijek? Ako se mogu otvoriti ova veća "vrata" s obje strane, onda je super. Stevo ima isti takav za kuhinju
za prenoćiti ili kao što je predloženo transporter savršena...

Za sitnu lovu, valja spomenuti, cijene se kreću od 5 do 40 kuna... Pa evo da se nađe i ovdje, ako se slučajno ikome išta svidi.
]

A sada su im cijene i dalje ispod onih u aktualnim katalozima, pa čak i kada su na popustu...

Kad sam ih kupovala ima sam one obične čarapice (pamučne) pa sam mislila da će to taman biti to, ali najlonke su ipak puno puno tanje, pa ništa od toga.
Problem je šta sam već skinula etiketu (mislila sam jučer ići van u njima), pa ih ne mogu zamijeniti za broj manje.
Tak da ih planiram prodati i s tim novcima (+ još malkoc jer ih prodajem malo jeftinije) kupiti nove, broj manje.