Mixazeko je napisao/la: I sta sam ja rekao osim da kastrirane zivotinje kad tad obole od bolesti urinarnog trakta?
Takodje bilo je puno slucajeva na forumu da zeka umre prilikom sterilizacije. Takdoje u nekim zemljama kao sto je Nemacka sterilizacija se ne radi osim ukoliko zeec nije bolestan. Da se razumemo ja nisam protivnik sterilizacije ali trebamo navesti i sve dobre i sve lose aspekte. I odkud znate da kastrirane zivotinje zive puno duze. Mnogi ljudi su na ovom forumu kastrirali zeceve pa su oni ziveli samo par godina ili su se pregojili
Ma sta pricas ti?..leganini je vec preiritatno tvoje "strucno" misljenje u svim temama..Ne obole kastrirane zivotinje KAD TAD od bolesti urinarnog trakta..jel ti uopce znas sto znaci KAD TAD? KAo drugo tu je od ogromne kolicine kunica koji su kastrirani/sterilizirani njih mozda par uginulo prilikom kastracije (iskreno ja se ni ne mogu sjetit). Kao trece odakle ti ovo za Njemacku?
Mixazeko je napisao/la: Mnogi ljudi su na ovom forumu kastrirali zeceve pa su oni ziveli samo par godina ili su se pregojili
WTF?