Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
zeko Simba je napisao/la:Nema svatko iste uvjete
sanjita je napisao/la:Nikita zastiti te kablove koje spominjes svakako,bio on vani ili ne.Podigni ih,kupi kanalice,svasta se danas moze sa kablovima.
nikita je napisao/la:sanjita je napisao/la:Nikita zastiti te kablove koje spominjes svakako,bio on vani ili ne.Podigni ih,kupi kanalice,svasta se danas moze sa kablovima.
ima ih puno kako da zaštitim toliko iza stola ima sigurno desetak.
Ali svejedno ona dere plahte To je ulovi kad bi se parila.
Markic je napisao/la:Sve je uredno, nigdje nije kakao u stanu ni piskio.
Sada pajki na tepihu ispred kaveza.
zeko Simba je napisao/la:Nema svatko iste uvjete,
zekili je napisao/la:ne vidim nista lose u tome da se promijeni tepih ili sl. zbog zekaca, recimo mi smo upravo to ucinili
Markic je napisao/la:meni je svejedno za mene, bitno mi je da zeko ima što je moguće ljepši život.
Klio je napisao/la:zekili je napisao/la:ne vidim nista lose u tome da se promijeni tepih ili sl. zbog zekaca, recimo mi smo upravo to ucinili
Zekili, ja nemam tepihe upravo zbog toga, ali ne mozes imati plasticni namestaj, zecevi poput Krcka jedva hodaju po parketu i skacu, on mora imati ponjavice, koje opet kopa i grize, posto je izuzetno razmazen i spava samnom, naravno da mu je i krevet, posteljina, prekrivaci i sve ostalo na tapeti....
Dakle, samo kada sam kod kuce sigurna sam da nece pojesti ono sto grize... A vrlo cesto na moje oci odgrize cak deo moje garderove i bezi da bi moga pojesti da mu ne istrgnem iz ruke.
Ko nije iskusio tesko moze da poveruje, a svi koji su bili kod mene i otisli sa bar jednom rupom znaju kako je.
Klio je napisao/la:A vrlo cesto na moje oci odgrize cak deo moje garderove i bezi da bi moga pojesti da mu ne istrgnem iz ruke.
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.