Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Mimic je napisao/la:Moj je za sada samac, koliko vidim malo spava,a malo rucka seno,do 2h15min kad pocne da udara na vrata od kaveza,onda se budimo i nahranimo ga povrckama,pa miruje do pola 5,a onda opet zveckanje,pa hranjenje, je l to normalno?![]()
U sedam ustajemo i pustamo ga i sve bude okej
Mimic je napisao/la:Moj je za sada samac, koliko vidim malo spava,a malo rucka seno,do 2h15min kad pocne da udara na vrata od kaveza,onda se budimo i nahranimo ga povrckama,pa miruje do pola 5,a onda opet zveckanje,pa hranjenje, je l to normalno?![]()
U sedam ustajemo i pustamo ga i sve bude okej
Jura je napisao/la:...a onda bi krenulo prvo glodanje rešetki, tu se ja dižem iz kreveta da ga smirm
Jura je napisao/la: Poslije toga odmah kreće bjesomučno klopanje sijena koje traje satima. ..najdraža mi je bilo kad bi uhvatil neku dugu čvrstu travku i onda dok žvaće lupka s njom po rešetkama tak da cijela soba zvoni.
Jura je napisao/la: Bio je i period kad je imao svu slobodu, ali smo to ukinuli kad sam ga jedne noći refleksno šutnul s kreveta, jer mi je majmun skočil s poda direkt na facu.![]()
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.