Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

i sve to radi do nekih 2-3h ujutru e onda se umiri i spava 

Mimic je napisao/la:Moj je za sada samac, koliko vidim malo spava,a malo rucka seno,do 2h15min kad pocne da udara na vrata od kaveza,onda se budimo i nahranimo ga povrckama,pa miruje do pola 5,a onda opet zveckanje,pa hranjenje, je l to normalno?![]()
U sedam ustajemo i pustamo ga i sve bude okej

Mimic je napisao/la:Moj je za sada samac, koliko vidim malo spava,a malo rucka seno,do 2h15min kad pocne da udara na vrata od kaveza,onda se budimo i nahranimo ga povrckama,pa miruje do pola 5,a onda opet zveckanje,pa hranjenje, je l to normalno?![]()
U sedam ustajemo i pustamo ga i sve bude okej

Majstor bi se fino umiril dok ja ne začorim, a onda bi krenulo prvo glodanje rešetki, tu se ja dižem iz kreveta da ga smirm. Poslije toga odmah kreće bjesomučno klopanje sijena koje traje satima. ..najdraža mi je bilo kad bi uhvatil neku dugu čvrstu travku i onda dok žvaće lupka s njom po rešetkama tak da cijela soba zvoni.

Jura je napisao/la:...a onda bi krenulo prvo glodanje rešetki, tu se ja dižem iz kreveta da ga smirm
Jura je napisao/la: Poslije toga odmah kreće bjesomučno klopanje sijena koje traje satima. ..najdraža mi je bilo kad bi uhvatil neku dugu čvrstu travku i onda dok žvaće lupka s njom po rešetkama tak da cijela soba zvoni.
Jura je napisao/la: Bio je i period kad je imao svu slobodu, ali smo to ukinuli kad sam ga jedne noći refleksno šutnul s kreveta, jer mi je majmun skočil s poda direkt na facu.![]()

Inače kad sam baš premorena i kad ga ne izvodim poslije 23h, onda lupa po kućici užasno. Ne znam da li imam dobar osjećaj ali kao da posudicu sa hranom prevrne i onda udara njome sve po kavezu. Onda trči sa jednog kraja na drugi, skače, grebe noktićima itd, naprosto poludim jer je neizdrživa buka koju proizvodi. To tako trpim do otprilike 6h ujutro kad mama ustane i automatski ga izvede napolje da s njom bude u kuhinji dok ona pravi doručak. Mada, ponekad mi i izmami osmijeh jer mi je fascinantno kako se zabavlja u totalnom mraku.

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.