Nas zeka je patuljasti lavoglavi kunic koji u junu puni 2 godine.Uvek je imao duze krzno sto za ovu vrstu i normalno,redovno ga cetkam a i on se sam jako lepo brine o svom krznu.Ove zime su mu siske nekako prerasle,jako je sladak tako samo se plasim da li mu smetaju zbog okica?
ajme kako smo pufnasti i pahuljasti kako bi ga za taj mali čuperak zgrabila... ljepota prekrasnaa moraš ga puno četkati i prije svega maziti te male šiškice ako nisi napravi si temicu na "slike, filmići, priče" da i dalje uživam u fotkicama
divan mali kup dlaka, čupavci su mi preslatki! samo pazi na redovito češljanje i brigu o krznu da mala mucika ne dobije začep od te silne dlake koju vjerojatno satima uređuje i liže. puse maloj guzi
Sinoc smo nazolost morali malo da skratimo cuperak tek toliko da mu nesmeta okicama.Odusevio me je jer je bio izuzetno miran kao da je jedva cekao svoje prvo sisanje!Sad mu je ipak mnogo lakse. Napravicemo temu na "slike, filmići, priče" da nas malo bolje upoznate.
Hej a da ti nisi ukrala DON Nježko Bijelić-a od Jatza-e? a? Prepufnast i presladak ti je zveko Cekam Jatzin komentar ako u neko doba ovo procita Mozda ce stvarno pomisliti da joj je Nježko Bijelić nestao Presladak ti je maleni zekic otvori mu temu da ga gledamo