Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
Postao/la Bibi » čet tra 23, 2009 23:07 pm
Na nekim forumima postoji opcija direktnog ubacivanja fotografija sa kompa na forum, bez odlazenja na photobucket i slicne sajtove. To bi dosta olaksalo stvari i ne bi bilo pogresnih linkova, a moze i da se ogranici velicina fotografije tako da automatski prebacuje u dimenzije koje je administrator odredio, da ne bi bilo sirenja stranica.
To je moj predlog
p.s. Ako se o ovom vec pricalo ja se izvinjavam, nisam stigla da pregledam postove

-

Bibi
- Super Zek

-
-
Postao/la pudding » pet tra 24, 2009 13:38 pm
odlično!
24god.
-

pudding
- Zeko Manijak

-
-
Postao/la Lady Stardust » pet tra 24, 2009 14:06 pm
bilo bi super ali mislim da je problem s prostorom jer i ovako gutamo ogromne kolicine prostora i imamo ogroman promet a to onda jako poskupljuje cijelo odrzavanje koje se penje i na par hiljada kuna godisnje
-

Lady Stardust
- Moderator

-
-
Postao/la zekica_poopy » pet tra 24, 2009 16:44 pm
pa sve sto je na forumu netko mora i platiti
nije problem u izradi koliko u odrzavanju i zakupu servera, a sve to mozemo zahvaliti adminima jer da njema njih - sajta ne bi bilo.
ako bi ljudi bili zainteresirani i za poneke donacije (ali treba imati na umu da se to placa mjesecno ili godisnje) - zasto ne? sve se moze
-

zekica_poopy
- Moderator

-
-
Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.