Duvne su vam papigice <3
S Luxom i Donom nema nis novo,svi su dobro,osim sto Lux ima novu kucicu

ogromna je,toliko je velika da se ja,od svojih 148 cm mogu cijela ispruzit u toj kucici...

Jos ima sijena unutra da bude toplije,sve je precizno obradjeno,nema ostrih rubova,samo cekam nekoga tko ce to preselit u boks

Uskoro,kupujemo nepromocivi najlon- cemu trositi novce i vrijeme na radjenje krova na boksu: Kupiti cemo najlon i kad bude bilo kisa: najlon na boks,a isto tako kad snijeg padne.Kupiti cemo vise,s najlonom cemo "omotati" boks da bude toplo i jos staviti jedan gore kao krov.
To ce mu biti super

Posto sekin tvoric ima bezobrazno veliki kavez jer to malo djubre je malo a ima kavez koji je ogroman,a moj ogromni zeko ima sicusan kavez,tvor ce narafski dobiti jos veci kavez,ali zato ovaj ide Doneku

Taj kavez ustvari i je za zeku,jer ima sjenilicu,koja je ugradjena na podu,tak da nemoze sijeno ispadati van.Ima katove,ljestve,ma sveee!
i jos cemo kupiti keramicke zdjele jer Donek obozava pomicati posudice pa da ih vise nemre micat.
Lux je SVAKI DAN pusten,cijeli dan,plus jos to sto ga vodim u sumu,vodim ga u setnje malo po selu,moja frendica je udomila malu kujicu iz sela sa ceste,pa se upoznao sa prvom zenkom- isuse taj pes nije normalan kad je u blizini Ree- normalno je to,muzjak je,i jos nije cesto sa psima,kud srece xD Al Rea ga se boji pa se ipak ne igraju,ali ipak ima kontakt sa psima sto i mene i njega veoma veseli

I to su sve novosti.Pozdrav svima od nas troje!