Lily je uvijek gladna, i kada pojede je jos gladna... ima 6 mjeseci i ishrana joj se sastoji od ogromne kolicine sijena, kontrolirane kolicine peleta i male kolicine povrca i voca jer jos uvijek se privikavamo na svjezu hranu. mene sada zanima jel to iz razloga sto je ona veca pa joj treba i veca kolicina hrane, ili je to iz razloga sto ona cijeli dan divlja ili je samo prozdrljiva. kako sada stanje stoji probiti ce rupu u ormaricu gdje stoje njene stvari, hrana i slatkisi.

ima nepunih 6 mjeseci pa joj dajem po tri puta dnevno po jednu jusnu zlicu suhe hrane jer povrce jos uvijek testiramo... prije je znala nakon dorucka ic malo prilec ali zadnjih mjesec dana neumorno trci, gura, skace itd. evo jutros od 9:00 pa do sada nije stala, bilo je je po cijelom stanu.. i tako svaki dan...
kada vidi da u zdjelici nema nista onda navali na sijeno i prosjecno dnevno popije oko pola litre vode.. posudu za wc cistim 2-3 puta dnevno jer je relativno mala i ona ju za cas napuni... stvarno sam sretna da mi je zeka tako vitalna, zdrava i zaigrana ali ne bi htjela da bude gladna, jer nije da nema hrane... 
...gladna nije cim ima puno sijena...suha hrana se tako i tako ne preporucuje puno,puno vise se naglasak stavlja na sijeno.....mada i moja mama zna reci,sijeno,pa to nije hrana,daj joj nesto konkretno ali nisu oni gladni bez brige ;)....bolje i to nego da ti sijena uopce ne jede jer je navikla na previse suhe hrane....tek onda bi imale problema. A oni bi uvijek nekaj mezili,svi su takvi bez brige 
pojilica je od 250 mililitara ali ne popije cijelu tokom cijelog dana.. hvala vam na informacijama 
(a i vlasnica joj