Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

nadam se da i ja ne gresim... mom zeki se jako oseti mokraca na amonijak ali rekli su mi da je to normalno za njih.

kristinans je napisao/la:znaci nije u redu sto mu dajem ovu hrenu? u pet shopu ne postoji ni jedan drugi proizvodjac.

Klio je napisao/la:cuni REbalans od 2.5kg on ti moze trajati oko tri meseca za jednog zeku.
ali dajem joj samo ujutro i navecer...jel joj puno dajem ili?

Charlie je napisao/la:a koliko količinski?
jušna žlica ujutro i navečer su dosta (naravno ako jede puno sijena, i još povrće, bilje, voće...)

a hrane mu sipam u malu posudicu ujutru i uvece . danas sam mu prvi put dala zelenu salatu dopada mu se.ja mu nedajem svaki dan nesto od voca nego jednom nedeljno.da li gresim?od povrca ne znam sta sme i nista mu nisam davala.hvala puno,ja sam pitala vec u vezi te hrane u pet shopu kazu da im se ne isplati da nabavljaju samo za mene
koje je po vama kvalitetno seno?trenutno sam mu kupila veliku kesu proizvodi LOLO od 800gr.i za mesec dana je pojeo tek pola kese...
Charlie je napisao/la:a koliko količinski?
jušna žlica ujutro i navečer su dosta (naravno ako jede puno sijena, i još povrće, bilje, voće...)
osim toga ima sijena na pretek ali ga bas nejede puno po danu (vecinom drijema)...na sijeno navali tijekom noci jer joj neostavljam nista drugo...a osim Rebalansa dajem joj ujutro oko 10 sati mrkvu ili neko drugo povrce i komad jabuke ili neko drugo voce...kad se vratim s posla kuci, oko 3 dobije isto povrca, i onda oko 8 Rebalansa i uz to jos povrca, prije mog odlaska u krevet oko ponoci dam joj ili brusnice ili nekog drugog voca... i tako uvijek...ali ona je malo veca u odnosu na vase zekane i cini mi se da treba vise hrane...ali nema sanse da mi moze 2,5 kg Rebalansa uz sve to trajati 3 mjeseca
s takvom prehranom ima jako velike i fine kuglice, a s obzirom da se u zadnje vrijeme linja strasno (sve u cupercima dlaka ispada) dajem joj svaki dan i maltice...

cesto idem u taj pet shop tu sam ja blizu.ali uvek kad odem nisu imali druge hrane.bas cu pogledati ovih dana
kod njih sam kupila i povodac za malog nesto mi odbija u hrani kao stapici izgledaju jeo je jedno vreme sada pre bi crko gladan nego to da pojede ne znam sta mu je odjednom
u svakom slucaju hvala ti 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.