Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

sanjita je napisao/la:Pomoc je da odes veterinaru,ako nos curi pogotovo. Odakle si?

sve vise razmisljam da odemo vetu (kihao je on i prije pa mi nisu znali pomoc..pa je prestao..pa sad opet)..ne znam..nisam sklona sopanju antibioticima..Vlatka javi kaj su ti rekli..bas me zanima
Charlie je napisao/la:ni nemoj bez brisa
jesi probala sa echinaceom?
..jel ima negdje tema o tome na forumu? ono gdje da ju nabavim, sta je to, kako s tim i sl.?

zekili je napisao/la:najpametnije je za pocetak napraviti bris obe nosnice cisto da vidis kakvo je stanje.
nakon toga, kada vidis sto ce bris pokazati, mozes pametnije razmisljati o situaciji
..koliko kosta bris? jel to rade u Bubi?

zekili je napisao/la:znam kako ti se nejde :/
mi imamo slicnu situaciju, i bas sada cekamo nalaze
200 kuna jedna nosnica..znaci 400 obje. rade u bubi, super je sto odmah cim naprave dode lik iz instituta i to otfura..
malo mi je to previse para (mislim da ih imam ne bi bilo)..vjerujem da se samo prehladio kad smo bili na moru..probat cu prvo s tom echinaceom kao sto je Charlie rekla..pa ako ne pomogne idemo vetu..Nairula je inace super..jede ko pravi decko..kuglice ko lubenice..veseli je i nije smrkav..jedino kad tako kihne onda mu bude malo mokar nosic (mokar, ne sluzav)..danas jos nije kihao
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.