uuu matematika
Lola: udomljena s gajbom i wc-om, sterilizirana, 0 kn (iliti ni diners ju ne bi kupio koliko je neprocjenjiva)
posudica za hranu 20-ak kn
jedno 6,7 pojilica koliko sam promijenila, boli me glava i zbrajati.. na kraju smo odustali od pojilica jer ih ne vole ni deca ni ja
Roflo: 150kn, zec s papirom i prgavom naravi
gajbu privremenu posudili, 0 kn
uz to dobili vreću predivnog domaćeg sijena (sige

)
kastracija i popratno: 300 kn
malt pasta: još uvijek imamo onu istu koju smo prvi put uzeli jer nikad nisu bili u začepu, a Lola vrlo rijetko, jednom u par mjeseci, ima kuglice na lančiću (iako se često linja), 60-ak kn
još jedna zdjelica za hranu i wc - 40kn
sijeno: e tu sam dosta trošila svojevremeno jer je Lola izbirljiva, a ima apsces pa ja dobijem živčani napad kad vidim da ne jede
razne witte molen, dein bestes, šesnaest vrsta domaćeg (od kojeg je najbolje primila ono od siga), napokon smo se skrasili na našem domaćem koje super prolazi, s tim da ja ubacujem sušene travke još unutra
al sve skupa sam potrošila bar 200 kn na sijeno zadnjih mjeseci
sad kad smo došli doma di nema pet shop sa versele laga, kupila sam tri vrećice cuni complete i jednu veliku vreću rebalancea, sve skupa: cca 220 kn, ak me sjećanje služi
peleti: 40-ak kn
povodac za zeca: 30-ak kn
grančice iz pet centra koje ne preporučujem: 20ak kn
četka za kuniće koju pogotovo ne preporučujem

30-ak kn
transporter pet centar - 70 kn
povrće: 0 kn, majčina zlatna (u biti zelena) ruka sve proizvede <3
isto tako planiram početi kupovati u Su-dalu zbog cijena, makar i na veliko
sve u svemu mislim da je to dosta ok, pelete ionako kupujemo svakih par mj, sijena sad imam u zalihama, povrće domaće, grančice i bilje također, pojilice izbacili... samo da budu zdravi i to je to

naravno nisam ubrajala cijenu Loline terapije kad je imala gnoj u oku, pa operacija i ostalo što je uskočila udruga, i gorivo za voženje svaki dan tamo i nazad, to je nadam se iza nas..