Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

kinez18 je napisao/la: Da se Stipo zna i hoće branit/pazit nebi se mi toliko brinuli al kad nije za borbu...
ars je napisao/la:
Evo kako se "slažu" dvije cure:
viewtopic.php?f=5&t=5472&p=153122#p153122
evo i dvije slikice, ako ti priča nije dovoljna:
http://img703.imageshack.us/img703/4228/dsc02124y.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/3856/dsc02128oq.jpg
(vjerujem da se bunnyema ne bi ljutila što sam ovo stavila tu jer je i napisala cijeli taj post i stavila slike upravo zato da ljudi vide što se može dogoditi)

Moj zeko nije agresivan ali sam primetila da akd hocu da ga pomazim ispod njuskice tamo gde mu je najlpese krzno sa donje strane on hce da me ugrize?
inace obozava da se mazi i svuda mogu da ga diram ali tu neda jel zna mozda neko zbog cega? i jel to uobicajeno ili to samo moj zeko nevoli?

necu ga vise maziti tuda al , istina, tu mu je najlepse krzno i mnogo je mekano
inace za stomak nisam primetila da ne voli jer ja kad ga uzimam u ruke ja ga jednom rukom drzim za stomacic a drugom za guzu i nije se nikad bunio i kad ga mazim po stomaku nije se ljutio ali svakako ga necu ni tu dirati vise da ga ne uvredim
Pozdravi od zeka i mene

Fiffy je napisao/la:zeke ispod brade imaju zlijezde za obljezavanje i niti jedan zeko neda da se tu dira, nemoj vise ni pokusavati![]()

Vole se oni maziti, ja mogu svoje maziti bilo gdje dok leze, pa i ispod brade, nebune se...samo nemoj direkt ici rukom na to mjesto, kreni sa mazenjem iza uha, pa na obraze, pa ispod brade,

pokusacu, pa cu javiti jel imam prst za kucanje ili nemam ako mi ga zeko odgrize 

U gostima su mi na duze sestra,zet i sestric, oni obozavaju mog zeku i maze ga i ljube cak je i zeko uzvracao poljupcima mojoj sestri, al jutros kad ga je nosila iz kaveza do dnevne sobe imala je na sebi moj bademantil i on je ugrizao kroz njega za ruku. Srecom pa je njega obukla, jer verovatno kaze da bi je bolelo da je imala samo tanku majicu , posto je bas jako ugrizao. Ne znam sta je u pitanju? Davala mu je bananu al nije hteo da je jede, mada u poslenje vreme je slabije jede.Pustila ga je u dvoriste i on je veseo napolju i igra se. I sad ne znam zasto je gricnuo? Sta vi mislite? Da li je moguce da mu smetaju sto su tu vec neko vreme? Ili mozda zato sto je imala moju stvar na sebi pa je zbog toga ugrizao ili se mozda u njenim rukama dok se nosi ne oseca sigurno kao kod mene pa je mozda opomenuo da ga spusti ili sta vec moze da bude u pitanju? 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.