Znate, kuckao bih ja ovaj tekst sam, ali sam trenutno mnogo zauzet razvlacenjem kao krznena palacinka u krilu moje Jace, tako da sam njoj zadao zadatak da jednom rukom kuca dok joj diktiram a drugom me ceska iza usiju jer to jako volim!
Danas je tacno 2 meseca otkako su me tri jako drage osobe mojoj Jaci donele kao poklon za rodjendan. Nisam se bojao, samo mi je bilo sve jako zanimljivo i novo! Trebalo mi je nekoliko dana da sve onjuskam i obidjem, ali sad sve znam, pogotovo raspored u kuhinji jer sam tu nezaobilazni pratilac

Ovim putem hocu da se izvinim Jaci sto sam joj umalo uzrokovao srcani udar prvi put kad sam skocio na bok da bih se namestio da dremam... ali ja samo tako znam! A ona je kod vas saznala da ja to tako radim, a da ne spominjem gooomilu korisnih informacija i saveta kako da nase druzenje i zajednicki zivot protice na jedan divan nacin (hvala na tome

Ovako ja leskarim na mom omiljenom mestu na tepihu

Al da vam kazem, sto ja volim da se ljubim! Nista nije lepse od onog mazenja kad zaburim glavu u Jacinu saku i samo "naredim" - mazi me! A posto i ona to voli da radi, ja je nagradim tako sto joj posle mazenja izljubim saku, a ponekad i celu ruku i obraz (s tim sto ne mogu da odolim a da joj ponekad ne gricnem rukav, al ne ljuti se ona

Imam i svog plisanog drugara sa kojim cesto dremuckam, mozete nas videti i na slicici

Volim da jedem semenke i peletice, a i ono slatko i mirisljavo seno koje prosto obozavam! A prosto sam lud za onim sto moja Jaca zove "Orbit zvake za zeke" - mladim grancicama jabuke! Kaze da ce mi za koji dan doneti i grancice kruske da probam, pa cu vam javiti kakve su

Uvece izvodim svoj mali show - trcim kao blentav po svom carstvu, 500 puta sa svoje omiljene fotelje na tabure, pa natrag, pa poskakujem po tepihu, igram fudbal svojom drvenom lopticom sa nekim zveketalom unutra, izvodim salto, skacem uvis, u dalj, ma kako god hocete! A Jaca mi se smeje, pa ponekad potrci sa mnom i onda se zajedno igramo! A kad se umorim, poljubim Jacinu ruku, i onda skocim pa se ispruzim na mojoj omiljenoj fotelji, vidite kako:
Eto, ispricao sam vam ukratko kako je kod nas. Inace, moja Jaca jos ne zna jesam li decak ili devojcica, ali nema veze jer me voli jednako sta god da sam