Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
kristykika je napisao/la:Ljudi potrebna mi je pomoc od vas.. Moj kunic, star 3 godine, ima ispod brade kvrzicu tvrdu, kao izbocena koska. Veterinar je rekao da sumnja na apsces.. onda ga je snimio i rekao da se na snimku nista ne vidi, ali da moze da bude i tumor. Zatim ga je recnuo na to mesto da pokusa da izvuce gnoj, medjutim kaze da nema tu nista jer je mesto tvrdo..a dao mu je i penicilin na kraju. Kaze da treba da se vadi ta kvrzica, ili sta je vec...ali je bas tvrdo kao koska, i ne mrda se. Inace on je jaaaako veseo zeka, ruca bez problema, pije vodu, nema nikakve promene u ponasanju. Jel ima neko strucan ovde ko bi mogao da mi da savet sta da radimo...? Da li da sacekamo malo, mozda se povuce...posto je rekao da to moze da bude i od udarca..help :(
Guigi je napisao/la:U kojem si gradu?
Ako si u Zagrebu, najbolje vozi zeku u ambulantu Buba, a ako je drugi grad u pitanju, probaj vidjet hoće li ovdje netko preporučiti stručne veterinare. Eventualno da probaš zeku odfurati na veterinarski fakultet u svom gradu, sigurno imaju i kliniku tamo ili nešto, pa da par stručnjaka pogleda. U svakom slučaju ne može škoditi.
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.