Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Ladybug je napisao/la:Danas mi je frendica rekla da je Buba zatvorena? Da je opljačkana i zapaljena cijela ambulanta!! Jel ima netko saznanja? Uvijek sam tamo isla sa svojim frajerom, i sad sam malo alarmirana di da idem! :O
Ne znam je li istina, u vijestima ništa nisam vidjela. Imate još kakve info?
Bubica je napisao/la:Mi smo danas trebali ici, ali smo taman prije polaska culi za provalu. Koliko sam shvatila, nije zapaljena cijela ambulanta, nego samo ulazni dio.
Uglavnom, vec bi sutra trebali raditi, ali ce vjerojatno par dana primati samo hitne stvari… Tako da ako nije bas hitno, nemas brige, brzo ce oni po starom!

Ostalo, svakodnevno, postoperativno lječenje vodio je dr. Jurca. Oboje znaju dosta o kunićima i svjesni su koliko su kunići osjetljivi.
(što je inače eleminacijsku pitanje za veterinare
) već mu je hrana maknuta par sati ranije. Nakon korekcije me zvala veterinarka i opisala sve što je radila i što su sve našli (na moje oduševljenje svi su mi se u ambulanti obračali gotovo kao svom kolegi nakon što su vidjeli koliko je moje iskustvo s kunićima). Nairu su pobrušeni špicevi na kutnjacima, koji i nisu bili tako strašni, ali su uzrokovali ranice na jeziku pa on nije jeo kako spada, te malo prikračeni prednji zubići, koji su bili dobri, ali da budu super. Veterinarka kod kraćenja zubića u anesteziji i oblikuje zubeke da budu što prirodniji.
Nakon korekcije smo još 10 dana dolazili na antibiotike, pokoju pikicu protiv bolova i reglan. Vet Jurca je jako dobro brinuo o Nairu te je Nairo od njega zaradio i pokoju pusu
. I veterinarka u drugoj smjeni je simpatična, ali njeno znanje sa zekotima nismo testirali.

pa smo se pridružile i forumu.. Ali svaki dan vas čitamo ko bibliju
Došla je k nama nakon navršenih godinu dana tako da joj je malo stres bio promijeniti okolinu i svoje ljude ali brzo smo se zaljubili međusobno.. No taj stres je očito djelovao malo na imunitet i zekica je kihala od kad je došla kod nas.. Vodili smo ju u najbližu ambulantu jer joj je počeo biti mokar nosić jer jednostavno tada nismo imali prijevoz (a ta veterinarka je bila dobra u liječenju našeg hrčka prije par godina). No uspostavilo se da nema pojma, rekla je da joj nije niš i da će samo od sebe proći, te da ju pratimo.. Pratili smo je i jedan dan je jedva disala i prema vašoj preporuci uputili smo se u Špansko (http://www.zecovi.net/health/Preporuceni-veterinari.htm), nije nam preblizu, ali je najbliže od preporučenih veterinara..
, zanima me što je sad s tom ambulantom? Jel uopće preporučena više? Vidimo da svi hvale Bubu pa ako ovo liječenje ne uspije budemo se sigurno tamo uputili i to će nam biti odabrani veterinar.. Jednostavno u Španskom mi se ne čine previše stručni 

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gostiju.