Topla preporuka za veterinarsku ambulantu Fabela i dr. Alana Jurcu gdje mom Nairu napravljena korakcija kutnjaka. Samu korekciju napravila je Jurcina žena, nažalost joj ne znam ime, veterinarka i specijalistica za stomatologiju. Samo zbog Nairovih zubeka je vetarinarka došla u ambulantu te je zbog njega organiziran i baka servis

Ostalo, svakodnevno, postoperativno lječenje vodio je dr. Jurca. Oboje znaju dosta o kunićima i svjesni su koliko su kunići osjetljivi.
Nairo je uspavljivan polako, kombinacijom inhalacijske i obične anestezije. Na operaciju nije išao na tašte jer vet zna da zekote ne moraju ići na tašte

(što je inače eleminacijsku pitanje za veterinare

) već mu je hrana maknuta par sati ranije. Nakon korekcije me zvala veterinarka i opisala sve što je radila i što su sve našli (na moje oduševljenje svi su mi se u ambulanti obračali gotovo kao svom kolegi nakon što su vidjeli koliko je moje iskustvo s kunićima). Nairu su pobrušeni špicevi na kutnjacima, koji i nisu bili tako strašni, ali su uzrokovali ranice na jeziku pa on nije jeo kako spada, te malo prikračeni prednji zubići, koji su bili dobri, ali da budu super. Veterinarka kod kraćenja zubića u anesteziji i oblikuje zubeke da budu što prirodniji.

Nakon korekcije smo još 10 dana dolazili na antibiotike, pokoju pikicu protiv bolova i reglan. Vet Jurca je jako dobro brinuo o Nairu te je Nairo od njega zaradio i pokoju pusu

. I veterinarka u drugoj smjeni je simpatična, ali njeno znanje sa zekotima nismo testirali.
Uglavno jedna vrlo dobra ambulanta s ugodnim, simpatičnim i uvijek dobro raspoloženim ljudima i veterinarom koji zna
FABELA, veterinarska ambulanta za male životinje
Tratinska 53/I, 10000 ZAGREB
tel. 01 3095 340
mob. 091 519 5118
e-mail:
fabela@fabela.hrRADNO VRIJEME:
radnim danom 9-20
subotom 9-12
HITNI SLUČAJEVI 24h (091 519 5118)
http://www.fabela.hr/