Postao/la Buka » pet ožu 25, 2011 12:01 pm
Nećemo ga uspavat, ako se pokaže da sa liječenjem i pravilnom prehranom Grga može poživjeti još bar dvaput ovoliko. Ako je suprotno, nažalost, da se on ne pati, morat ćemo.
Nadalje, ja bih, ako se slažete, za sada stopirala uplate, jer je gospođa Snježana rekla da će oni snositi troškove Grginog liječenja (na nama je da ga vozimo u Zaprešić), pa kad se vidi kako stvari stoje, koliko čega još treba i da li će oni i dalje to financirati (ili ne) da se to opet pokrene.
Isto tako, i moram to napisati, nije kritika nikome, ali žalosno mi je to da se tek sad sve pokrenulo kad je Grga u ovakvom stanju, plus kaj se par ljudi javilo da bi ga uzelo, i to tek sad, a ne kad smo ga udomljavali. Zaista mi nije namjera kritizirati ali eto, tako stvari stoje, da sad imamo gotovo tri potencijlna udomitelja, a kad je trebalo nigdje nikoga. Shvaćam, svi smo u banani, Grga je velik pas, ali si isto tako mislim, pa zar je moralo se desiti ovo sve, da se ljudi zainteresiraju za njega (ili za bilo kojeg drugog psa). Da se pas prvo mora napatiti, pa da onda mu krene na bolje.
No, sretna sam da je to krenulo, da je Grga na liječenju, da ima ljudi koji mu žele pružiti dom, ljuba i pažnju koju on zaslužuje. A najviše me veseli kaj je Grga krenuo zaje***, lajat (danas se skoro pokefao sa Spotom (susjedom staff) prek ograde), tulit i cvilit za Tigrićem...
...Save Earth, it's the only planet with chocolate...