Sve bi lako bilo da imamo dobrog veta... Ali ga nemamo... :/ Zvao sam juce i jednog odgajivaca koji odgaja izlozbene kunice i sve sto mi je mogao reci je da mu dam uvin caj, a ja ne znam je li sme on to uopste piti? :/Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Sve bi lako bilo da imamo dobrog veta... Ali ga nemamo... :/ Zvao sam juce i jednog odgajivaca koji odgaja izlozbene kunice i sve sto mi je mogao reci je da mu dam uvin caj, a ja ne znam je li sme on to uopste piti? :/
borx je napisao/la:Charlie je napisao/la:Lilo je napisao/la:sad mi kažeš...,
Borx u vezi tvog kunića konzultiramo se i telefonski![]()
(toliko o tome da Lilo ne pomaže)
Svaka cast ljudi, puno vam hvala! Ok, uradicemo tako. Nije jeo on te silikonske granule, ne brinite zbog toga. A i da je, nekako vise mislim da bi bilo problema sa GI traktom, a ne sa urinarnim.... :/
.vezano i nevezano za ovu temu,nemojte to zekama metnuti u wc!
e sad ja se nadam da ako i jedeš taj silikon da se on nemre nataložiti u bubrezima,ili dio njega ,ustvari kalcij?e sad taj silikon se da otopiti u vodi,vjerovatno i probaviti no kako utjeće na jetru?Uglavno,razgovaram se ja tu sama sa sobom,tri ure su i ćekam rezultate urina... .gif)
) Reci mi samo, sta je najbitnije da se proveri u urinu? Koji parametri?

Charlie je napisao/la:napravi za početak test sa trakicom, jeftino i jednostavno, bilo bi dobro da se popiški na glatku površinu umočiš i prema uputama očitaš

Lav je napisao/la:Ma zec zna piti vodu i kad mu je dosadno ( barem sam tako negdje pročitala u literaturi )

altan je napisao/la:ovaj ashleyco je spam
Koliko spamaju forum, strasno 

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.