Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
dHarma je napisao/la:Kastracija je daleko laksi zahvat od sterilizacije..
ja sam mog kastrirala kad je imao oko god dana (mozda malo vise) i sve je proteklo u najboljem redu, nakon 2, 3 sata nakon operacije se oporavio i bio onaj stari..
Sad milsim da ti je veci problem naci strucnog veterinara koji zna sta radi.. Odakle si?
Njega nikako vise nemoj da pustas sa zecicom jer njima treba doslovno 1 sekunda, i onda imas problem sa bebama..
SaraRitter je napisao/la:meni je rekao jedan kod koga vodim psa da su sanse da se probudi dobre mada se 3 od 100 zeceva ne probudi....nzm mislim da je bolje tako ali kako da znam koji je dobar za to??? svi kazu da rade kastrireanje i sve to ali nzm da li su dobri
vini je napisao/la:Dobili smo preporuku za veterinara u Novom Sadu
(prolistala sam stranice i nisam ga našla, ali ima puno stranica, pa se ispričavam ako je već negdje naveden)
DVM Bojan Topalski
kontakt brojevi: 021/ 493 007 i 493 008
mob.:+381 63 590 192
web stranica: http://www.nsvet.rs ili co.rs
"Sve pozitivno za doktora a još je mlad doktor što me je jako iznenadilo! Sve naj!
Specijalizovan veterinar za sitne životinje i on je već na stotine obavljao ove zahvate i nijedan zekan mu nije uginuo.))) Ja sam zekonju jučer kastrirao i super je prošlo!!!! Jako sam srećan i preporučujem doktora jer je savršen!!!
On se iskreno posveti svakom zeki kao da je njegov pre nego što krene išta da radi i stvarno sam prezadovoljan"
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.