Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

ali ima i on zute minute
Progrickao je koznu garnituru i moj muz je dobio nervni slom dok ja nisam tako reagovala jer nisam ljubitelj materijalnog, naravno nije progrickao toliko da se s' vrata to vidi ali da je bas oljustio celu garnituru verovatno bih i ja reagovala
grickao je kablove ali smo mu to svakako makli ispred nosa mada i nije vise zainteresovan za njih cak iako se desi "bliski susret" sa kablom samo ga prodje a nama posle zaustavljenog daha samo padne kamen sa srca
progrizao je malo cebe kojim se pokrivamo dok spavamo i juce je po prvi put pokusao da gricka zid ali cim smo pljesnuli rukama odma se sklonio, i to je bilo sve, nije pokusavao opet, ali jedino resenje vam je, da je nadgledate, jeste da je malo veca obaveza ali tako su obe strane zadovoljne ja ako sam u kuhinji stalno malo izadjem da vidim gde je zeko, pa onda i izadjem da ga poljubim i vratim se da radim dalje ili muz ga povremeno potrazi pogledom po kuci da vidi gde je ode pomazi ga i nastavi svoje ako smo zauzeti a ako vidimo da spava onda smo mirni bar neko vreme od grickanja
I naravno sto vise vremena sa njom da provodite, svaki dan se mora odvojiti vreme i pomalo se igrati sa zekom ili ga maziti oni su ko deca, traze paznju .gif)

Toliko od mene! Pozdrav!
lako se održavaju, a ne grizu ih. Hefu je jedna takva na podu u njegovoj sobi, jer su dole pločice i super se pokazalo.
Bakkar je napisao/la:Ma sada kada smo primjetili štetu, skužili smo da to traje već duže... ima dosta tragova "pokušaja", ali je između spoja sjedala i jastuka naslona tako da nije odmah vidljivo dok baš ne potražiš malo bolje. Izdali su je tragovi grebanja, tad smo vidjeli i ovaj gori dio. Muž je poludio, ni meni nije svejedno, ali eto... ja sam mekša dušica![]()
Vidim da je i njemu milo jer su se njih dvoje posebno skompali i kada se on na nju "ljuti", za 5 minuta su na podu i uređuju se međusobno, ali ovaj put nema milosti. Još otplaćujemo kredit za uređenje stana, stari kauč je uništila čim je došla, vikali smo, podmetali grančice, ali čim bi zgrabila priliku, čupala je spužvu van. To joj je "oprošteno" jer je bila mala, ali sada nema izmotavanja.
Stvarno mi ju je žao, vidim da je zbunjena u kavezu jer 6 mjeseci nije bila zatvorena i vjerojatno ne kuži čemu sad to, a nikad je nisam vidjela da to radi da mogu viknuti ili zagalamiti "NE"!
.gif)

..(kao tesko mi to pada
)

, treba sve osigurati ili ju ne puštati u prostoriju gdje se nalaze kabeli. Maknite sve sa njezinog videokruga, osigurajte i neće biti problema.

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.