Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

laura_sb je napisao/la:Lilly uopće ne grize namještaj niti kablove (svi su mi po podu rašireni i to nju uopće ne zanima) .. valjda zato što je stalno u centru pozornosti, stalno se netko igra s njom i mazi ju...nema potrebe valjda, nemam pojma. jedino kavez grize kad je ljuta![]()
stavljam joj i stalno neke grančice i igračke po sobi pa ona to traži i čeprka i onda to gricka
A kada ga jednom nisam mogla pustiti van iz kaveza,poceo je gristi one šipke od kaveza pa sam ga na kraju morala pustiti 

Najveci problem je bio sto se to desavalo u 1 navece
.Ja njih inace ne zatvaram vec jedan bude u jednoj sobi a drugi u drugoj jer vini nije kastriran.I zao mi ih je zatvarati nekako a i do sad nije bilo nikakvih problema.Pa sam sve sto je mogo tu poredala tako da on vise nije mogao grickati. Ali sta da radim dalje?Danas sam planirala da budem sa njim skoro cijeli dan u sobi pa ili da ga odvrcam od toga ili da mu uvijek za zamijenu dam grancicu.A navece da li da ga zatvaram?

sve je to dio odgoja. Samo nemoj popuštati, jer tu te skuže i onda si gotova. Mali su pravi manipulatori 

I ja sam prvo mislila da ih po noci zatvaram ali onda im ih nesto bilo zao
Da gricka sam vidjela po noci e sad po danu nisam primjetila...ali u pravi si od sad cu zatvarati male lopove
.Sad ode od vinija naoruzana grancicama jabuke razotkriti plakar pa da vidio hoce li ako krene grickanje plakara zamjenim grancicom.Sad sam barem po noci rjesila problem.A i kavez nije mali mogu se u njemu kretati

Znam kako je to, obožavaš ih, sve im želiš dati, i da ti hodaju po glavi, ali u principu nije to dobro ni za njih.. kao i s malom djecom, mora biti neke discipline da bi uživali u onome što im je dano.

.Slazem se s tobom 

, grančice su totalno sigurne, ubrala kod mojih roditelja, i prije nego smo zeku kupili, baš iz tog razloga
, sad još da ga navučem na grančice
da se igra s njima.

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.