Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

kako svi nasi kazu
ali mislim da vas zeko nije tuzan nego da mu se mozda desilo isto sto i mom zeku.
i posto zivim u kuci, pa imam veliko dvoriste, svoj zecoples je odmah pokazao cim sam ga pustila i bas je bio srecan, jer na cuvanju ga nisu pustali napolje. Nemaju nikakvu ogradu u dvoristu samo zivu, pa tu zeko moze da prodje i istrci na ulicu, tako da je uglavnom bio unutra a ipak on obozava da nesto kopka i da skace ali kad mu je podloga zemljana
jer ipak je to njegova prirodna podloga
ali cak iako je unutra, kad pada kisa ja ga ne pustam napolje, on trci po kuci i kopka po tepihu. E sad, mozda vas zeko trci po kuci dok niste sa njim, a i mozda voli da se igra sa vama, s obzirom da ste rekli da nije zainteresovan za igracke, kao sto ni moj nije, ali ja se igram sa mojim zekom. Prilazite mu vise i igrajte se sa njim, vise se druzite sa njim pa vidite dal ce onda biti aktivniji 

Bijou je napisao/la:Moja nije tužna i trčkara non-stop, ali sam primjetila totalnu razliku kad smo bili na godišnjem (išla je sa mnom). Doma joj je sve dozvoljeno i osim noći puštena je po cijeli dan, dok je bila manja smo je zatvarali kad bi išli na posao, tako da kad bi se vratili s posla prestretna je trčala po stanu, a sad je puno više puštena i ne veseli se kao prije jer je i ne zatvaramo. Ali na godišnjem smo bili u kući (inače živim u stanu) i puštala sam je u dvorište (uz nadzor), e to je bilo veselje...nisam ni znala koliko visoko može skočiti i vrtiti se po zraku, takvo zecoplesarenje još nisam vidjela

markiza je napisao/la: E sad, mozda vas zeko trci po kuci dok niste sa njim, a i mozda voli da se igra sa vama, s obzirom da ste rekli da nije zainteresovan za igracke, kao sto ni moj nije, ali ja se igram sa mojim zekom. Prilazite mu vise i igrajte se sa njim, vise se druzite sa njim pa vidite dal ce onda biti aktivniji
Ležim na podu s njim, mazim ga, pokušavam malo aktivirati, ali je jednostavno miran.. ako radim nešto po kući, onda zna biti znatiželjan pa se malo mota oko mene, ili ako odem u prostoriju koja je inače zatvorena, onda dotrči za mnom pa njuška okolo. nije baš skroz miran, ali je mirniji nego što je bilo prije. recimo, prije smo se znali igrati lovice s njim - trčanje po kući, malo on "lovi", ili mi njega "lovimo". to više ne radi.. ili je znao skočiti na svoj kavez koji je do naše garniture pa se tu često znao maziti. i to ne znam kad je zadnji put napravio.. zecoples isto.. Bijou je napisao/la: Doma joj je sve dozvoljeno i osim noći puštena je po cijeli dan, dok je bila manja smo je zatvarali kad bi išli na posao, tako da kad bi se vratili s posla prestretna je trčala po stanu, a sad je puno više puštena i ne veseli se kao prije jer je i ne zatvaramo. Ali na godišnjem smo bili u kući (inače živim u stanu) i puštala sam je u dvorište (uz nadzor), e to je bilo veselje...nisam ni znala koliko visoko može skočiti i vrtiti se po zraku, takvo zecoplesarenje još nisam vidjela

markiza je napisao/la: E sad, mozda vas zeko trci po kuci dok niste sa njim, a i mozda voli da se igra sa vama, s obzirom da ste rekli da nije zainteresovan za igracke, kao sto ni moj nije, ali ja se igram sa mojim zekom. Prilazite mu vise i igrajte se sa njim, vise se druzite sa njim pa vidite dal ce onda biti aktivniji

zecofan je napisao/la:
zaboravih pitati, kako se igrate s njim, što radite?
Nekad kad legnem pored njega ja ga poljubim a on se izmakne i krene, ja mu opet pridjem i poljubim ga i idem tako za njim a on kao bezi ustvari samo se izmakne i opet stane to mu je isto neki vid jurilice pravi se kao nezainteresovan , i tako kad ga "jurim" da ga poljubim ,sledeci korak ako ne napravim nego samo legnem pored njega onda se on zacudi zasto ga opet nisam poljubila, onda obicno on pridje i pocne mene da lize dok ja lezim
i da vas voli 

On kad vidi vasu nameru i on ce se pokrenuti
I moj zeko voli da leskari u jednom cosku al ja ga izvadim odatle i stavim ga na tepih i pocnem da se igram sa njim i da se mazim, nekad on krene nazad pa ga ja opet presretnem poljupcem e onda on kad vidi da moze i tu da lezi i jos da dobija poljupce onda ostane da se mazimo a posle mazenja ide i igra
Nekad ostane na kratko pa se vrati u cosak i vise ga ne diram
sve zavisi ali uglavnom prihvata moje drustvo 

no ne očekujem ni od njega da je svaki dan takav ima i on loših dana u životu 

markiza je napisao/la:Ne mislim da vas zeko nije sretan, nego mozda se vi snebivate da ga dirate, i da trazite njegovu paznju, sve mislite da mu smetate, pa smetajte mu maloOn kad vidi vasu nameru i on ce se pokrenuti
I moj zeko voli da leskari u jednom cosku al ja ga izvadim odatle i stavim ga na tepih i pocnem da se igram sa njim i da se mazim, nekad on krene nazad pa ga ja opet presretnem poljupcem e onda on kad vidi da moze i tu da lezi i jos da dobija poljupce onda ostane da se mazimo a posle mazenja ide i igra
Nekad ostane na kratko pa se vrati u cosak i vise ga ne diram
sve zavisi ali uglavnom prihvata moje drustvo

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.