Sergej* je napisao/la:Hvala vam....mozete mi reci nesto za igracke...pls...
Igračke
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Lilo je napisao/la:i nije ....7.03 je pitao koliko traje skotnost a 8.04 zako je već kod njega! taman da se rodio 7.3 ima samo mjesec dana a najvjerovatnije ni toliko! badave ste svi napisali koliko beba treba biti sa mamom...
Sergej* je napisao/la:Lilo je napisao/la:i nije ....7.03 je pitao koliko traje skotnost a 8.04 zako je već kod njega! taman da se rodio 7.3 ima samo mjesec dana a najvjerovatnije ni toliko! badave ste svi napisali koliko beba treba biti sa mamom...
Ne znam jesu li to isti ti kunici...a i da jesu sta me briga..kunic je zdrav i razigran...
Sergej* je napisao/la:Ma znam ja to sve...ipak idem u skolu za vererinarskog rehnicara...
Kiara je napisao/la:Sergej* je napisao/la:Ma znam ja to sve...ipak idem u skolu za vererinarskog rehnicara...
Ideš u školu za vet. tehničara i po čemu bi onda trebao znati sve o kunićima ??
Sergej* je napisao/la:Kiara je napisao/la:Sergej* je napisao/la:Ma znam ja to sve...ipak idem u skolu za vererinarskog rehnicara...
Ideš u školu za vet. tehničara i po čemu bi onda trebao znati sve o kunićima ??
paaaa...iz zoo higijene smo ucili lekciju "smjestaj, higijena i uzgoj kunica"....ali ne znam sveee....pa zato sam dosao ovdje da mi pomognete...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.