potrebna mi je pomoć nekog malo iskusnijeg, ali i svi savijeti mišljenja i ostalo su dobrodošli.
Imam ženku kunića,patuljasti ovnoliki, staru 10 mjeseci. Ona je sama, nema nikakvog partnera niti ćemo uzimati. Stalno je samnom i vezana je uz ljude.
Mene muči to što sam na puno mjesta pročitala da ako je ne steriliziram da je velika šansa da će uginuti od raka maternice relativno brzo,
a dok bi uz sterilizaciju duže mogla živjeti. Također da bi mogla doživjeti lažne trudnoće koje bi dovele do mogućih zdravstvenih problema.
Inaće zna malo raditi nereda, ali to su sitnice, ima svoj temperament, ali nije agresivna, reagira ako joj se radi nešto što ne voli kao i svako drugo biće.
Već imam dogovorenu sterilizaciju za tjedan dana, ali sada sam ponovo išla čitati i na svakom mjestu piše drugačije pa ako bi me netko mogao savjetovati puno bi mi znaćilo. Ne želim da moj mali krzneni prijatelj prolazi kroz bol, ali ne mogu ni zamisliti da je ubrzo izgubim. Uz to strah me i same operacije. Ne znam što uciniti. :///
Hvala puno svima!