Samo da se javim i da jos upitam ako netko ima nekih savjeta

Hranila sam ga jucer na spricu (makar je vise hrane zavrsilo u mojoj kosi i po stolu nego u njegovim ustima) i davala mu vodicu i imao je kakvu takvu stolicu ( do nekih
10 kuglica ,
manje velicine, ali nisu vise proljevaste )
Masirali smo trbuscic i pokusavala sam lagano potiskivati zelucic prema nogama i nije se cinilo da mu smeta.
Negdje oko 2 ujutro mu je poceo kruljiti trbuscic tijekom masaze ali nije se bunio niti grcio pa sam pretpostavila da je ok.Jutros je opet bio kod veterinara,
dobio je antibiotik i vitamine ,
ali ne i infuziju jer je vet rekao da ako mu da infuziju da nece htjeti jesti i da ga trebam doma hraniti na spricu i isto tako davati vodu.
Nahranila sam ga prije pola sata i proslo je zacudujuce mirno, nije se pretjerano trzao i cinilo mi se kao da mu hrana pase jer se oblizivao i zvakao, medutim jako me muci sto ne zeli piti ,
cak niti na spricu nego mu moram podizati glavicu da mu barem malo vodice ode prema grlu. Jel postoji neki drugi nacin da mu dam vodice ?
Opcenito je u redu, trci, skace i igra se..
Isto tako kupila sam parafinsko ulje ali je veterinar rekao da posto ima stolicu , da bi ulje moglo izazvati proljev.Uglavnom , jel ima mozda netko okvirno vrijeme kada bi to moglo biti gotovo ? Ne spavam od petka a i u ponedjeljak imam zakazanu terapiju u ZG pa sam razmisljala da ga odvedem kod veterinara ako mu ne bude dobro do ponedjeljka ?Hvala jos jednom ^^