Maloprije je bila fino navalila na domaće iz pet centra... Valjda joj i nije tako loše, samo je tvrdoglava.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
bubimira je napisao/la:hehe, ja svoju šeficu jako rijetko nadmudrim.. kad ju treba stjerat na kat bome se namučim, izvježba me ko najgadniji instruktor aerobika:)
Pahuljica_Ri je napisao/la:Kako misliš, spremit travu u vrećicu? A posušit ju? Inače izbjegavaj plastične vrećice za bilo kakvo bilje, bolje kartonsku vrećicu.
markiza je napisao/la:bubimira je napisao/la:hehe, ja svoju šeficu jako rijetko nadmudrim.. kad ju treba stjerat na kat bome se namučim, izvježba me ko najgadniji instruktor aerobika:)
Sto mi slatko to kad je zoves "seficom"juce sam ja mog "sefa" "morala" da ljubim celo popodne nije se hteo mrdnuti od mene
bubimira je napisao/la:moj zec se tako ne ponaša:(
zna navečer skočit na kauč i ostat dokle joj paše da ju mazim.. i onda aj bok..
možda ju pridobijem finim sijenom hehehe, nada umire posljednja:)
markiza je napisao/la:bubimira je napisao/la:moj zec se tako ne ponaša:(
zna navečer skočit na kauč i ostat dokle joj paše da ju mazim.. i onda aj bok..
možda ju pridobijem finim sijenom hehehe, nada umire posljednja:)
Samo je ljubi iznad nosica do korena usiju i svojom bradom ili obrazom je mazi u tom istom delu, ima da sedi i da se ne mice i da skrguce zubicima od uzivanja
bubimira je napisao/la:jes, to joj paše al nije položaj u kojem mogu baš dugo ostat...na koljenima s dupetom u zraku![]()
kad se sjetim kako je dobra bila ko mala...dok smo mislili da je muškić i dok se zvala krešo
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.