Domaće sijeno

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Domaće sijeno

PostPostao/la Pahuljica_Ri » uto ruj 25, 2012 20:37 pm

I ja ću joj kupiti više vrsta sijena da vidim koje joj je najbolje. Samo treba prvo staro potrošit, imam još kilu onog jeftinog iz pvc vrecice... :lud:
Maloprije je bila fino navalila na domaće iz pet centra... Valjda joj i nije tako loše, samo je tvrdoglava. :nowink:
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la markiza » sri ruj 26, 2012 6:18 am

Pa i moj zeko u poslednje vreme jede manje sena, ja mu stavim u to seno po kolutic sargarepe ili listic persuna ne bi li ga namamila na seno ali slabo se on da prevariti :ljut:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bubimira » sri ruj 26, 2012 9:18 am

hehe, ja svoju šeficu jako rijetko nadmudrim.. kad ju treba stjerat na kat bome se namučim, izvježba me ko najgadniji instruktor aerobika:)
bubimira
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pahuljica_Ri » sri ruj 26, 2012 9:19 am

Valjda im to tako dođe ponekad. :wink:
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la markiza » sri ruj 26, 2012 12:47 pm

bubimira je napisao/la:hehe, ja svoju šeficu jako rijetko nadmudrim.. kad ju treba stjerat na kat bome se namučim, izvježba me ko najgadniji instruktor aerobika:)

Sto mi slatko to kad je zoves "seficom" :blush: juce sam ja mog "sefa" "morala" da ljubim celo popodne nije se hteo mrdnuti od mene :**
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la morrisonix » sri ruj 26, 2012 14:00 pm

Pahuljica_Ri je napisao/la:Kako misliš, spremit travu u vrećicu? A posušit ju? Inače izbjegavaj plastične vrećice za bilo kakvo bilje, bolje kartonsku vrećicu.

Izvinjavam se sto ovako pisem ali ajde da ne pisuam makedonski..pa ako me ne razumes pitaj molim te :) Ne suva vec zelene trave u vrećice.. interesira me dal mozda imaju želučane probleme nakon sto to pojedu? Mozda im bude jako za želudac?
morrisonix
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pahuljica_Ri » sri ruj 26, 2012 14:47 pm

Razumijem. :) Pa ja znam da ako je zeko mlađi od 6 mjeseci ne bi trebao da jede svježe, tako ni travu. Ako je stariji onda valjda može, ali to neka ti odgovori netko iskusniji. Svi oni gricnu malo trave npr. kad ih izvedeš u prirodu, pa pretpostavljam da je ok. Možeš mu davati pšenicu. :)
Pahuljica_Ri
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la bubimira » sri ruj 26, 2012 16:19 pm

markiza je napisao/la:
bubimira je napisao/la:hehe, ja svoju šeficu jako rijetko nadmudrim.. kad ju treba stjerat na kat bome se namučim, izvježba me ko najgadniji instruktor aerobika:)

Sto mi slatko to kad je zoves "seficom" :blush: juce sam ja mog "sefa" "morala" da ljubim celo popodne nije se hteo mrdnuti od mene :**

moj zec se tako ne ponaša:(
zna navečer skočit na kauč i ostat dokle joj paše da ju mazim.. i onda aj bok..
možda ju pridobijem finim sijenom hehehe, nada umire posljednja:)
bubimira
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » čet ruj 27, 2012 5:16 am

bubimira je napisao/la:moj zec se tako ne ponaša:(

Samo je ljubi iznad nosica do korena usiju i svojom bradom ili obrazom je mazi u tom istom delu, ima da sedi i da se ne mice i da skrguce zubicima od uzivanja :wink:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bubimira » pet ruj 28, 2012 18:38 pm

markiza je napisao/la:
bubimira je napisao/la:moj zec se tako ne ponaša:(

Samo je ljubi iznad nosica do korena usiju i svojom bradom ili obrazom je mazi u tom istom delu, ima da sedi i da se ne mice i da skrguce zubicima od uzivanja :wink:

jes, to joj paše al nije položaj u kojem mogu baš dugo ostat...na koljenima s dupetom u zraku :wub:
kad se sjetim kako je dobra bila ko mala...dok smo mislili da je muškić i dok se zvala krešo :D
bubimira
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » ned ruj 30, 2012 20:53 pm

bubimira je napisao/la:jes, to joj paše al nije položaj u kojem mogu baš dugo ostat...na koljenima s dupetom u zraku :wub:
kad se sjetim kako je dobra bila ko mala...dok smo mislili da je muškić i dok se zvala krešo :D

pa ne moras biti na kolenima lezi na stomak, jes da ce ti glava biti non stop u vazduhu dok ljubis i da ce te boleti vrat ali vredi :zeko8:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bubimira » uto lis 02, 2012 9:15 am

mazimira moja hirovita...jučer je bila odlično raspoložena i lijepo smo se družile na kauču. :zeko3:
a mogla bi vam ju i pokazat...samo da skužim kako se to radi.

sad imamo Liloinog sijena i predstoji nam dug i mučan put promjene prehrambenih navika :sad:
bubimira
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » uto lis 02, 2012 9:29 am

Pa to bi bilo divno, otvori temu (odes na Slike, filmici,price...) i kliknes na New Topic i onda nas upoznas sa svojom zekicom :blush: postavi slikice, ako ne znas kako ima na forumu objasnjenja ali pokusacu naci pa cu ti kopirati , a dotle bar otvori novu temu i napisi par reci o svojoj sefici :wink:

Evo ga: Registrujete se na http://imageshack.us/
Idete na Media Upload. Kad uploadujete sliku pise vam pod sekcijom (Thumbnail Size) Forums:....i taj link koji je iz reci Forums samo prekopirate u prozor foruma gde kucate tekst.
A vec postojecu slicicu ako zelite da stavite, kliknete na malo plavo slovo I i odmah ce vam se otvoriti prozor sa detaljima i takodje videcete tamo pod sekcijom (Thumbnail Size) Forums:... i dalje isti postupak tj. samo taj link prekopirate u ovaj prozor.
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bubimira » sri lis 03, 2012 7:10 am

Markiza, hvala ti na detaljnim uputama...sve sam iz prve skužila (to nije uvijek slučaj:)), samo sam s veličinom slika imala problema.
JUčer je štrudla opet pozirala, postavit ću i te nove slike kad nađem kabel od fotića.
bubimira
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » sri lis 03, 2012 9:05 am

Ok super :micika:
markiza
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.