Maloprije je bila fino navalila na domaće iz pet centra... Valjda joj i nije tako loše, samo je tvrdoglava.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

bubimira je napisao/la:hehe, ja svoju šeficu jako rijetko nadmudrim.. kad ju treba stjerat na kat bome se namučim, izvježba me ko najgadniji instruktor aerobika:)
juce sam ja mog "sefa" "morala" da ljubim celo popodne nije se hteo mrdnuti od mene 

Pahuljica_Ri je napisao/la:Kako misliš, spremit travu u vrećicu? A posušit ju? Inače izbjegavaj plastične vrećice za bilo kakvo bilje, bolje kartonsku vrećicu.
Ne suva vec zelene trave u vrećice.. interesira me dal mozda imaju želučane probleme nakon sto to pojedu? Mozda im bude jako za želudac?
Pa ja znam da ako je zeko mlađi od 6 mjeseci ne bi trebao da jede svježe, tako ni travu. Ako je stariji onda valjda može, ali to neka ti odgovori netko iskusniji. Svi oni gricnu malo trave npr. kad ih izvedeš u prirodu, pa pretpostavljam da je ok. Možeš mu davati pšenicu. 

markiza je napisao/la:bubimira je napisao/la:hehe, ja svoju šeficu jako rijetko nadmudrim.. kad ju treba stjerat na kat bome se namučim, izvježba me ko najgadniji instruktor aerobika:)
Sto mi slatko to kad je zoves "seficom"juce sam ja mog "sefa" "morala" da ljubim celo popodne nije se hteo mrdnuti od mene

bubimira je napisao/la:moj zec se tako ne ponaša:(
zna navečer skočit na kauč i ostat dokle joj paše da ju mazim.. i onda aj bok..
možda ju pridobijem finim sijenom hehehe, nada umire posljednja:)

markiza je napisao/la:bubimira je napisao/la:moj zec se tako ne ponaša:(
zna navečer skočit na kauč i ostat dokle joj paše da ju mazim.. i onda aj bok..
možda ju pridobijem finim sijenom hehehe, nada umire posljednja:)
Samo je ljubi iznad nosica do korena usiju i svojom bradom ili obrazom je mazi u tom istom delu, ima da sedi i da se ne mice i da skrguce zubicima od uzivanja

bubimira je napisao/la:jes, to joj paše al nije položaj u kojem mogu baš dugo ostat...na koljenima s dupetom u zraku![]()
kad se sjetim kako je dobra bila ko mala...dok smo mislili da je muškić i dok se zvala krešo

postavi slikice, ako ne znas kako ima na forumu objasnjenja ali pokusacu naci pa cu ti kopirati , a dotle bar otvori novu temu i napisi par reci o svojoj sefici 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.