Pre ljeni zeko

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Pre ljeni zeko

PostPostao/la mustra » uto stu 27, 2007 21:13 pm

Ovako zadnjih par dana moji zeceki su se jakoooo uljenili neznam koji im je vrag. Šiba je dobila podbradak ito dosta veliki što prije nije imala?
Npr. danas nije nešto vrijem drugacije nego ostalih dana, bio sam cijeli dan doma pred racunalom a oni su doslovno od 9 ujutro do 9 navecer lezali u gajbi eventualno su otišli pojesti neš, na wc i natrag. Neznam kaj da ima radim da se malo više aktiviraju.
Neznam jelmože biti da im je previse toplo u sobi ????
mustra
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la tarra » uto stu 27, 2007 23:31 pm

Moguće da iako nisu u prirodi,nekako osjete zimu...

kod mojih se dosta pojavio podbradak vani,ali i kod zeke koja mi je u kući :rolleyes:
Morat ću je vagat, od manjka kretanja i "jače" hrane no čini se i godišnjeg doba, baš mi se zaoblila :P
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la mustra » uto stu 27, 2007 23:55 pm

pa da baš se onaku uljenila, na sivku se to baš i nevidi jer jelionhead ali na šibi ufff. Ma tko kakavu ideju ???
mustra
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la sanjita » sri stu 28, 2007 1:42 am

...pa mozda da im malo pomognes da se aktiviraju kad si doma :) ...neznam,moja je bas fino bila smrsavila kad se malo zaokruzila i to sve zbog istrcavanja koje smo uredno imali svaku vecer (kolko god meni bilo mrsko jer cura nema mjeru ;D ), jer prek dana ćori...ona trci zamnom,tak napravimo par krugova pa se odmara pa kasnije opet trazi jos :) ...neznam kak su tvoji nauceni al eto mojoj je to postala rutina tak da svaku vecer trazi paznju i da se igra s njom :) ...treba im poticaj mozda neki mali...
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekica_poopy » sri stu 28, 2007 8:57 am

ak je tako drasticno onda ti lijepo malo ih aktiviraj plus makni za pocetak skroz suhu hranu, neka papaju sijeno :)
i oni kad se udeblaljaju postanu tromiji, znam ja po bongu, cim malo vise jede onda je samo jedi lezi, kad je laganiji onda se pokusava i plesat i raditi vragolije ;D
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la tina m » sri stu 28, 2007 16:28 pm

I ja sam tu popodnevnu umornost primjetila na Đuri.No u jutro je sve super.Trči skače. Veseliji je nego popodne kad samo krnjavi negdje pod stolom ili iza slike što mu je postala specijalnost. ;D
Moje ljubavi: moj ovnoliki kunić Đuro Ptice Grupa Magazin,Hajduk i Torcida
Uživaj dok ti je dato da si slobodna
kasnije rijetko ćeš moći.
tina m
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri stu 28, 2007 21:41 pm

popodne se većina zekana odmara, ali baš od 9 ujutro do 9 navečer... ja bih propisao dijetu :rolleyes: manje suhe hrane, ili možda puno manje :wink: ovisi kolko im sada daješ...
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » sri stu 28, 2007 23:14 pm

Probaj ih nekako natjerati da budu aktivniji
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan