Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
nala123 je napisao/la:Veliki balkon s jednom stranom samo otvorenom. nema vjetra ni kiše ni propuha. kuću više ne grijemo jer nitko od ukućana nije ni približno zimogrozan tako da po danu nema nikakve razlike u temperaturi, naprotiv na balkonu je ugodnije.
nala123 je napisao/la: Zeko je noću u kući, ali kavez ne može niti kroz vrata proći,nije tipićni kavez iz pet shopa, ručno ga je čovjek napravia, a nisam baš trenutno u financijama da kupujem manji kavez, učili su me da se poklonjenom konju ne gledaju zubi.
nala123 je napisao/la:Nisam navikla da se na mene viče, i nikada nisam zapostavljala životinje.
Ne kazem da zapostavljas zivotinje nego da zivotinjama nije mjesto na balkonu
nala123 je napisao/la:Veliki balkon s jednom stranom samo otvorenom. nema vjetra ni kiše ni propuha. kuću više ne grijemo jer nitko od ukućana nije ni približno zimogrozan tako da po danu nema nikakve razlike u temperaturi, naprotiv na balkonu je ugodnije. Zeko je noću u kući, ali kavez ne može niti kroz vrata proći,nije tipićni kavez iz pet shopa, ručno ga je čovjek napravia, a nisam baš trenutno u financijama da kupujem manji kavez, učili su me da se poklonjenom konju ne gledaju zubi.
Nisam navikla da se na mene viče, i nikada nisam zapostavljala životinje. Dok sam živjela u kući s velikim vrtom imala sam i mačku i psa . Sad u manjem prostoru dugo sam vagala koju životinju mogu priuštiti. Imam dijete od 4 godine i želim da odrasta uz kućnog ljubimca i da se nauči biti odgovorno. Sa kunićem se prvi put susrećem kao s kućnim ljubimcem i oduševljena sam njime. Vrlo brzo se navikao na nas i imamo problema samo s njegovi vršenjem nužde na mom kauču.
znam metode za dresiranje psa i mačaka, ali nigdje ne mogu naći savjete za dresiranje kunića (iako svi mi tvrde da se daju dresirati). I samo tražim savjet da i mi i on budemo što sretniji
Sendi je napisao/la:
Naredba: sjedni
Još jedan zgodan trik kojim ćete impresionirate gledatelje je da Vaš kunić sjedne na naredbu.
Vrtnja u krug
Ovo je vrlo zabavan trik za pokazivanje ostalima. Izaziva smijeh i nije pretežak za Vašeg ljubimca.
Sendi je napisao/la:R.R. taj tekst je iskopiran sa jednog sajta i ja ga nisam pisala, a nisam imala vremena da obrisem delove teksta.!!!!! Ja prva nikada ne bih svog kunica ucila da dodje na poziv ili da udje u kavez da bi impresionirala druge ljude. !!!! Smatram da u treniranju kunica nema nista lose i ako treniras kunica ne znaci da pravis budalu od njega!!!
Sendi je napisao/la:Mnogo su pametni i divni.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.