ZAŠTO NE SMIJETE KUPITI PREMLADOG KUNIĆA!

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: ZAŠTO NE SMIJETE KUPITI PREMLADOG KUNIĆA!

PostPostao/la altan » sri stu 12, 2014 9:31 am

Odakle si?
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zec » čet ožu 12, 2015 14:50 pm

:huh: znali itko gdje mogu kupiti granule(pelete) u mostaru
zec
Kunić
Kunić

PostPostao/la zec » čet ožu 12, 2015 14:51 pm

naravno za kunice
zec
Kunić
Kunić

PostPostao/la zekonjamunja » sub tra 09, 2016 11:35 am

Mi smo pre dve nedelje kupili malog zekonju, Lavlja glava. Zena koja nam ga je prodala je rekla da je u tom momentu imao mesec i 10,15 dana ( jos uvek ima one plave bebece oci) i po ovome sto ste vi sve ovda napisali vidim da to nije dobro. Zekonja je mazulja prava, cim se neko priblizi kavezu on nabija glavu da se mazi, ako otvorim kavez da mu sipam hranu ili vodu odma trci ka ruci i mazi se. od juce je poceo da ispusta nek cudan zvuk dok se mazi, kao lupkanje iz nosa se cuje i konstantno nam lize ruke i lice. pa ne znam dal da ga odvedem kod veterinara, mozda mu hvali nesto, da mu se nosic nije zapusio ( mada ne slini, i samo povremeno ispusta taj zvuk, tako da ja verujem da nije zapusen vec on to sam radi). svi smo se jako vezali za njega za ovo kratko vreme ( cak i suprug , kog smo deca i ja jedva nagovorili da ga kupimo). stvarno ne bih volela nas Munja da umre :(
zekonjamunja
Kunić
Kunić

PostPostao/la malotince » pon lis 24, 2016 13:42 pm

zekonjamunja je napisao/la:Mi smo pre dve nedelje kupili malog zekonju, Lavlja glava. Zena koja nam ga je prodala je rekla da je u tom momentu imao mesec i 10,15 dana ( jos uvek ima one plave bebece oci) i po ovome sto ste vi sve ovda napisali vidim da to nije dobro. Zekonja je mazulja prava, cim se neko priblizi kavezu on nabija glavu da se mazi, ako otvorim kavez da mu sipam hranu ili vodu odma trci ka ruci i mazi se. od juce je poceo da ispusta nek cudan zvuk dok se mazi, kao lupkanje iz nosa se cuje i konstantno nam lize ruke i lice. pa ne znam dal da ga odvedem kod veterinara, mozda mu hvali nesto, da mu se nosic nije zapusio ( mada ne slini, i samo povremeno ispusta taj zvuk, tako da ja verujem da nije zapusen vec on to sam radi). svi smo se jako vezali za njega za ovo kratko vreme ( cak i suprug , kog smo deca i ja jedva nagovorili da ga kupimo). stvarno ne bih volela nas Munja da umre :(

Ma to vaš zekonja rokče od sreće, a lickanje je zapravo njihov način ljubakanja, tako da nemate brige :D
malotince
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bubimir25 » pon lis 24, 2016 19:47 pm

Vidim da svi spominjete kako je bolje kupit kunića od nekih dobrih uzgajivača (ili udomit) nego u shopovima pa mene zanima dal neko ima za preporučiti uzgajivača iz Zg! Hvala :)
Bubimir25
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan