Moj Krcko je agresivan zec ali znam da me voli i prava je mazuljica.
Kao prvo, mislim da ni ne smes da mu cistis kavez ako je on ikako u situaciji da moze da udje unutra dok ti to radis ili ako je unutra.
Isto tako, kuglice svi ostavljaju i u wc i van wc-a u kavezu.
Krcko je bio zeka koji nije hteo ni da se mazi niti uzme u ruku, ali me je neko ovde sa foruma pre tri godine posavetovao da budem strpljiva i da se trudim prvo da stekne poverenje u mene.
I naravno, iskreno, ja sam ga kad god sam mogla uzimala na silu da mazim onako brzo, onda je on video da je to nesto lepo i da mu se nista ruzno nece desiti, prvo je frktao a zatim poceo da skrguce i nakon nekog vremena besomucno da me ljuuuuuuuubi
Naravno sve do trenutka dok mu to odgovara a onda zavisi od njegovog raspolozenja ili samo frkne i ode ili frkne ujede me i ode.
Sada je dosadan koliko trazi mazenje i koliko se ljubi ali isto tako kada mu dosadi, retko samo ode, uglavnom je scenario predhodno opisan- frk ili griz i frk
E sada, drugo je sto sve druge napada i sto retko ko ko nije njemu, zbog nejasnih razloga, nesto posebno drag, zavrsi sa ugrizima do krvi.
Cak i mene jos uvek ponekada eto kada ja radim nesto sto mu se u tom momentu ne svidja.
Poenta je nauciti kako da izbegnes napad i ne zavrsis sa ugrizima ili modricama
Kada mi ne uspe niko ne veruje da me je ZEC ugrizao!!!