Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini

dogodilo se nešto najgore što se moglo (nakon smrti i bolesti)
a ti dva zekači su bili skupa sa sekom i mamom sve do sada kad imaju 5 mjeseci!
budući da su bebe bile neplanirane i dogodile se iznenadno a ja nisam znala dobro razlikovat spolove, no poslušala sam savjet sa foruma i išla susjedima koji uzgajaju domaće zečeve, međutim i oni su rekli da su sve ženke
sad kad sam im rekla i pokazala sad kažu da su sada jaja ogromna, a da je onda bilo totalno sitno i da jaja ni nije bilo
uglavnom naravno da najviše krivim sebe, a ne susjede, neznam što sam trebala poduzet budući da su i oni i ja složili se da su ženke... znam i sama što sam napravila.. kavu sam grešku neodgovorno napravila, no nisu mi sad potrebna tuđa korenja (osim ako se netko baš mora ispucat, a takvih ima) samo da netko iskusan kaže što je prije kastracije najbolje učiniti... nadam se da ni mama ni kćerka nisu trudne jer su svi naskakali jendi na druge, pa i muško na muškog
ali nije izgledalo kao parenje nisu se baš onak "drmali" i nije se muško onako "bacio" bočno nakon naskakivanja... uglavom sad je Barni (otac) u svojoj gajbi, muški vani, a ženke u svojoj gajbi, mislim da će prije kastracije (sad mi je i malo financijski teško jer su tu tri dečka (i otac kojeg smo se spremali sad kastrarat)) tata napravit još jendu gajbu privremeno a onda kastracija... mogu li još nešto učiniti? 

altan je napisao/la:Mozda bi se mogla napraviti hitna sterilizacija zenki..nazovi u Bubu ili Don pa njih pitaj..pa ako slucajno i jesu trudne tako ce se "rijesiti" i taj problem

sanjita je napisao/la:To moze opipat veterinar ili ultrazvukom..samo ju nemoj nosit vise onim "uzgajivacima" sto nisu znali ni spol odrediti da vidis dal je trudna ili ne. Vjerujem da neces dobit tocan odgovor.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.