Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Bijou je napisao/la:Moja nije tužna i trčkara non-stop, ali sam primjetila totalnu razliku kad smo bili na godišnjem (išla je sa mnom). Doma joj je sve dozvoljeno i osim noći puštena je po cijeli dan, dok je bila manja smo je zatvarali kad bi išli na posao, tako da kad bi se vratili s posla prestretna je trčala po stanu, a sad je puno više puštena i ne veseli se kao prije jer je i ne zatvaramo. Ali na godišnjem smo bili u kući (inače živim u stanu) i puštala sam je u dvorište (uz nadzor), e to je bilo veselje...nisam ni znala koliko visoko može skočiti i vrtiti se po zraku, takvo zecoplesarenje još nisam vidjela
markiza je napisao/la: E sad, mozda vas zeko trci po kuci dok niste sa njim, a i mozda voli da se igra sa vama, s obzirom da ste rekli da nije zainteresovan za igracke, kao sto ni moj nije, ali ja se igram sa mojim zekom. Prilazite mu vise i igrajte se sa njim, vise se druzite sa njim pa vidite dal ce onda biti aktivniji
Bijou je napisao/la: Doma joj je sve dozvoljeno i osim noći puštena je po cijeli dan, dok je bila manja smo je zatvarali kad bi išli na posao, tako da kad bi se vratili s posla prestretna je trčala po stanu, a sad je puno više puštena i ne veseli se kao prije jer je i ne zatvaramo. Ali na godišnjem smo bili u kući (inače živim u stanu) i puštala sam je u dvorište (uz nadzor), e to je bilo veselje...nisam ni znala koliko visoko može skočiti i vrtiti se po zraku, takvo zecoplesarenje još nisam vidjela
markiza je napisao/la: E sad, mozda vas zeko trci po kuci dok niste sa njim, a i mozda voli da se igra sa vama, s obzirom da ste rekli da nije zainteresovan za igracke, kao sto ni moj nije, ali ja se igram sa mojim zekom. Prilazite mu vise i igrajte se sa njim, vise se druzite sa njim pa vidite dal ce onda biti aktivniji
zecofan je napisao/la:
zaboravih pitati, kako se igrate s njim, što radite?
markiza je napisao/la:Ne mislim da vas zeko nije sretan, nego mozda se vi snebivate da ga dirate, i da trazite njegovu paznju, sve mislite da mu smetate, pa smetajte mu maloOn kad vidi vasu nameru i on ce se pokrenuti
I moj zeko voli da leskari u jednom cosku al ja ga izvadim odatle i stavim ga na tepih i pocnem da se igram sa njim i da se mazim, nekad on krene nazad pa ga ja opet presretnem poljupcem e onda on kad vidi da moze i tu da lezi i jos da dobija poljupce onda ostane da se mazimo a posle mazenja ide i igra
Nekad ostane na kratko pa se vrati u cosak i vise ga ne diram
sve zavisi ali uglavnom prihvata moje drustvo
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.