Ovako, znaci jucer je bilo katastrofalno, sinoc nije htio da jede, pa sam se budila svaka 2 sata da mu dam vode, b komplex, hranu na spricu, kuglice su jutros isto bile mekane, pa sam mu i linex davala. Jutros se stanje malo popravilo, cak je setao malo po sobi, head tilt nestao, oci isto stabilne, medjutim malo je imao problema sa ravnotezom. Evo sad sam se vratila od veta, posto se stanje popravilo, vet nije mogao uociti neke bitne stavke i kako da mu pomogne, dao mi je neke kapi da mu stavljam u vodu, kao protiv parazita, ako sam dobro skontala. Sada je dobio mrkvu i jede sa zadovoljstvom.
Prosli put je imao terapiju sa b komplexom, i sve je otislo kako je i doslo, tako da nije do sada nikada pokazivao naznake da nesto nije uredu. Razmisljam da trazim pomoc od drugog veta, posto mi ovaj nista konkretno nije uradio (vetlife - Sarajevo). Citala sam ovdje kod vas da postoji neki vet koji dolazi na kucnu adresu, iz Sarajeva je, pa cu vjerovatno njega kontaktirati danas. Najgore je to sto kod nas ne znaju mnogo o kunicima. Od svih doktora koje sam zvala, jedan mi je cak rekao ovako "Ma osjetljivo je to, ionako ce krepati, nema se tu sta raditi" i samo sam mu spustila slusalicu
Bani je eto od jucer na mirnom, tamnom mjestu, ne zelim da stalno budem tu, da mu ne smetam, pa odlazim kod njega svakih pola sata da vidim kako je i da vidim jede li...
Bas je tuzno ovo, odjednom se sve desilo, katastrofa...