Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
Iva je napisao/la:hvala vam na temi,nisam sada sigurna da li cu je pariti..al mi na selu zivimo i mozda vama nije prihvatljivo nase "seosko" drzanje kunica/zeceva , al to je jednostavno tako..ja znam da je moja zecica sretna,a to da je ja parim samo zato sto su mi mali zecici slatki,to nije istina.parim ju jer zelim vise zeceva...jednostavno zelim te zivotinje..a ja cu neke podijeliti,jer me vec pitaju ako cu pariti zecicu da im dam zeku.dati cu ga tek 9 tjedana nakon okotnje,zelim da sto duze zive s majkom.i naravno,idu samo ondje gdje ce se brinuti o njima,a da vi nebi imali krivo misljenje o meni,necu ih ubijati,to mi nije prihvatljivo ni potrebno.
mmmmmm je napisao/la:Pa nisi daleko od meneBuduci da ovdje veterinari neznaju bas puno o zekama, ja bi ti radije za pocetak sugerirala da nadjes joj decka kojeg ces kastrirati, lakse je decka kastrirati nego curu sterilizirati...tako bi se mogli druziti njih dvoje, a poslije curu steriliziras... neznam, ja ovdje nemam povjerenja u veterinare jer se jedino razumiju u ovce, krave, svinje...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.