mogu samo ovaj zadnji napisani a ako neko nešto napiše poslje ne moguModeratori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
mogu samo ovaj zadnji napisani a ako neko nešto napiše poslje ne mogu
(1) Kućnim ljubimcima moraju se osigurati uvjeti držanja u skladu s njihovim potrebama.
(2) Ako se kao kućnog ljubimca nabavlja strana životinjska vrsta ili životinjska vrsta zaštićena posebnim propisom o zaštiti prirode, mora se udovoljiti posebnim uvjetima držanja.
(3) Zabranjuje se prodaja kućnih ljubimaca maloljetnim osobama.
(4) Zabranjeno je držanje i postupanje s kućnim ljubimcima te njihovo kretanje na način koji ugrožava zdravlje i sigurnost drugih životinja i ljudi, a posebice djece.
(5) Posjednici kućnih ljubimaca moraju osigurati kontrolu razmnožavanja životinja pod njihovim nadzorom.
(6) Posjednici moraju zbrinjavati mladunčad vlastitih kućnih ljubimaca u skladu s odredbama ovoga Zakona, a u slučaju nekontroliranog razmnožavanja, kada ne žele sami zbrinuti mladunčad, snose troškove njihovog zbrinjavanja.
(7) Uvjete i način držanja opasnih i moguće opasnih pasa propisuje ministar.

Šljokica je napisao/la:ne...napuštam zato jer me se optužuje da kršim zakon a ne kršim i to me vrijeđa...

u principu,ja ti ne držim prodiku niti solim pamet ali te uvjeravam sa svojih 10godina iskustva sa kunićima da će se prije ili kasnije obraćunati!I vjerujem da ti ih je renata prodala u namjeri (pogotovo što su burazi) da imaš sa njima ćm manje frke ali sa idejom kastracije u budućnosti!Zašto te sad mući brisanje postova i slika sa foruma?mislim....to mi je bzvz... 

i zbilja bih voljela čitati sve ovo dugačko od prije šta piše al mi se stvarno ne da...i nema tog što mi neko može reć a da ću ja pomislit da je ovo protiv zakona

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.