oni su jako uzbuđeni jer im stiže zec, poznavajući martinu nekako mislim da postoji šansa da i udome za stalno 
danas ću ih potjerati da se registriraju na forum!

Moderator/ica: Lady Stardust
oni su jako uzbuđeni jer im stiže zec, poznavajući martinu nekako mislim da postoji šansa da i udome za stalno 

makar privremeno. inače oni su super i brižni i sve i držim fige da se svi zaljube međusobno i da zekan ostane sa njima

Ružica Poljak je napisao/la:nova sam na forumu ,nedavno smo tragično izgubili zekicu koji je bio na čuvanju za vrijeme godišnjeg odmora. sad sebe krivimo. htjeli bi udomiti jednog zekicu, ali samo ako postoji bilo kakvo sigurno čuvanje. iz zagreba sam.
(ovo da znamo ovdje da slucajno netko ne bi tamo zeku ostavio)

Nisam detaljno upoznata sa situacijom, jer se radi o ljudima koje ne poznajem, a do mene su došli preko moje sestre (znajući da ću već nekako uskočiti).
A ja ću malo istražiti cijelu priču i vidjeti je li maloj tamo toliko loše da je bolje staviti ju na udomljavanje.

Lijepi Vam pozdrav
Nije me duže vrijeme bilo ovdje,sada sam se vratio,te pozdravljam i članove koji me poznaju,kao i nove članove (one koji su došli nakon mog odlaska)
Još jednom lijepi pozdrav svima i neka se niko ne ustručava,ako ima nekog zekana za udomiti,rado ću ga udomiti u topli dom 

Lady Stardust je napisao/la:Hvala svima
Zeljac dobrodosao natrag
Lady hvala ti lijepo na ovim riječima dobrodošlice.

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.