Dobrodosli

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

Re: Dobrodosli

PostPostao/la zeko Simba » uto pro 14, 2010 14:08 pm

Zvrcko je napisao/la:Bok svima!
Evo da se i ja predstavim,zovem se Igor i imam tri mala zekana.Kupio sam ih nedavno na sajmu u Virovitici. Nadam se da cete mi pomoci ako negdje zapne ili ako bude kakvih pitanja.

Bok Igore :) dobro nam došli. Da li znaš koliko su zeke stari i kojeg su spola?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zvrcko » uto pro 14, 2010 21:11 pm

Neznam koliko su stari.Jedan je muškić a dvije su zenkice.
Zvrcko
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » sri pro 15, 2010 0:04 am

Nakon što navrše 100 dana oni postaju spolno zreli i postoji mogućnost da naprave bebe. Morati ćeš ih tada razdvojiti da se to ne bi desilo, a onda ih ponovo vratiti da budu zajedno nakon kastracije
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zvrcko » sri pro 15, 2010 20:26 pm

Ma je zelim da imaju bebace.... :D
Zvrcko
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » sri pro 15, 2010 20:34 pm

Na ovom forumu imaš puno o bebicama i što to znači i što sve donosi takva odluka. Molim te pročitaj. To je ozbiljno i treba o tome jako dobro razmisliti, nije igra. Pogotovo kad postoji mogućnost da su u rodu, a to je velika vjerojatnost, obzirom kako si ih kupio. U takvoj situaciji bebe ne dolaze u obzir. Molim te informiraj se.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la sanjita » sri pro 15, 2010 21:04 pm

Oh ne zelis.....lako je razmisljat dok su jos mali i divit se kak su slatki...kad navrse 3 mjeseca i spolno odrastu i kad pocne medjusobno parenje svaki mjesec ces imat novo leglo ako ih ne kastriras...osim toga uz te bebe,muzjak ce ti svaki mjesec oplodit nanovo zenku...time unistavas zenkino zdravlje,zamisli kako bi tebi bilo da svaki mjesec radjas recimo.Nije to samo tako,puno ih je imalo takvu ideju pa kad su malo procitali razloge za i protiv vrlo brzo su se osvijestili. Sve je to slatko i to stoji ali i te bebe odrastu s vremenom i veeeeelika je odgovornost to. a i sto ce ti tolike bebe? koji konkretan razlog?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri pro 15, 2010 21:18 pm

Zvrcko je napisao/la:Ma je zelim da imaju bebace.... :D

to su već jako ozbiljne stvari - naravno, ukoliko ti je stalo do njihovih života i zdravlja - a ne zezanje.
Ako neznaš njihovo porijeklo, krvno srodstvo, i nisi siguran da roditelji u bar dvije godine života nisu imali problema s zubima, onda ti se vrlo lako može desiti da ćeš za njih i potomstvo cijelu svoju plaću davati veterinaru. Osim toga nitko ne voli da ga stalno nešto boli, da zbog toga nemože jesti i da mora svaki mjesec doktoru!

A kad već razgovaramo... zašto uopće želiš da imaju bebe?
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zvrcko » čet pro 16, 2010 20:24 pm

Sve sam proćaita i ima sam i od velikih zećeva mlade tako da o tome dosta znam i znam da nisu u nikakvom srodstvu.....
Zvrcko
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » čet pro 16, 2010 20:25 pm

nisi odgovorila na pitanje sta ce ti toliko zeceva,za koje svrhe?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la 91miljana » uto vel 08, 2011 0:10 am

Pozdrav svima! Trazila sam neke clanke o kunicima i slucajno "naletih" na ovaj divni forum :D Zovem se Miljana i imam jednog malenog zeku DENIJA...5 mu je mjeseci a udomila sam ga kad je bio jako,jako mali...Bež je boje,veoma nestasan...Svi ga naprosto obozavamo... :nowink: Najprije sam pregledala sadrzaj foruma i jako mi se svidio...Al.. :sad: bacih pogled i na onaj tuzni dio foruma....Do sada sam mislila da svi kunici zive najmanje 8 god...medjutim,posle citanja onih tuznih prica shvatila sam da nije tako...Pa vas molim za savjete i pomoc ( ukoliko mi bude potrebna) kako bi moj Deni sto duze krasio nas dom...Volim ga i ne znam sta bih bez njega...Velike pohvale za forum :zeko3:
91miljana
Kunić
Kunić

PostPostao/la dHarma » uto vel 08, 2011 1:14 am

:welcome:
Tu smo da bismo pomogli.. slobodno pitaj sta te zanima :)

Na zalost mnogi kunici su nas napustili pre vremena.. :sad:
Preporucila bih ti da temeljno procitas podforum o prehrani jer je to najvaznije, pogotovu zato sto su ti zeku odvojili prerano od majke.. I obavezno nam postavi slikice u podforum slikice, filmici, price :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ninica2108 » pet vel 11, 2011 15:12 pm

Evo i mene k vama ;D slučajno sam naletila na vašu stranicu i što sam duže čitala vaše savjete,neke nove i zanimljive informacije odlučila sam se i ja pridružiti ovom veselom društvancu. Jakooo volim mala slatka čupava stvronja (zvani kunići) :D i sama sam imala jednoga još prije 2 godine,nažalost moj Krešica je otišao u bolji svijet,skupa smo djelili radost i tugu punih 10 godina,živio je kao kralj :keki: svaki put kada nisam bila raspoložena on je to osjetio i mazio se samnom i,često je izvodio svoj zeko dance i bio je jakooo lukav i pametan,što je začuđujuće bilo za mene,iskreno nisam to očekivala od jednog zeca :zek: uglavnom,htjela sam podjeliti s vama neka svoja iskustva i lijepa sjećanja,ali i novost :D ovih dana ću imati novo malo čupavo čudovište u stanu jer mi jednostavno fale moji čupavi prijatelji,ali ipak moj Krešica će ostati moja prva ljubav :zeko8:
Pozdrav svima i drago mi je da sam vam se pridružila :zeko3:
Zekoslav Mrkva
ninica2108
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » pet vel 11, 2011 16:08 pm

Uuuuu koje lijepe godine je dozivio Kresica :) :) :) ...dobrodosla nam i obavezno stavi fotkice svojeg novog prijatelja kad dodje :zeko8: :zeko1:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zeko Simba » pet vel 11, 2011 17:08 pm

Dobro nam došla :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la bunnyema » pet vel 11, 2011 18:11 pm

:carrotroll: :carrotroll: dobrodosla! :welcome: :carrotroll:
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan