Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
renata je napisao/la:Takva je jer je prošla stres, i jer si je ti prisilila na nešto što nije htjela. Nadam se da spavaš otvorenih očiju ako je puštena po noći, jer bi te iz osvete mogla i pojesti.
renata je napisao/la:Zapravo...pa to su samo zečevi...i tak je fora imati bebeeeeeeee, ou jeaa
renata je napisao/la:samo se smij...u slučaju da ikome padne davati na pripust zekanicu, a o tome pojma nema, ne zna da se ona "pripušta" kada bude spremna za prispust, a ne kad njen "vlasnik" želi da ona rodi bebe - DA, POJEST ĆE PO NOĆI SVOJU VLASNICU-VLASNIKA IZ OSVETE! zato pamet u glavu...zečevi su vragovi.
markiza je napisao/la:renata je napisao/la:samo se smij...u slučaju da ikome padne davati na pripust zekanicu, a o tome pojma nema, ne zna da se ona "pripušta" kada bude spremna za prispust, a ne kad njen "vlasnik" želi da ona rodi bebe - DA, POJEST ĆE PO NOĆI SVOJU VLASNICU-VLASNIKA IZ OSVETE! zato pamet u glavu...zečevi su vragovi.
Shvataila sam da si se iznervirala pa mi je bilo smesno to da jedan mali zeko moze nauditi coveku a kamoli ga pojesti, naspram svega sto ljudi mogu uraditi zekama
virion je napisao/la:Zečevi jako dobro znaju kako se osvetiti. Dan nakon kastracije, Jura je ciljano skočio pored mene, ugrizao me i pobjegao. Nikad prije to nije napravio, nikad kasnije. Trenutak osvete...
renata je napisao/la:Nadam se da spavaš otvorenih očiju ako je puštena po noći, jer bi te iz osvete mogla i pojesti.
markiza je napisao/la:Klio nemoj puno da se smejes ko ja, pa ce renata da nas istambura, kako je ljuta
renata je napisao/la:Zekanice kada osjete plod parenja (ili silovanja) imaju potrebu zaštiti prostor u kojem će imati potomstvo, od uljeza (ili osoba koje su joj nanijele zlo) na način da ne dozvoljavaju da ga drugi (ljudi ili životinje) diraju, ulaze u njega, pa taman i u najboljoj namjeri kao što je čišćenje prostora ili stavljanje hrane.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.