Koliko bdijete nad njima?

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Koliko bdijete nad njima?

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub lip 23, 2012 7:44 am

Hahahhahahah kada sam ga dobila sam mislila da je retardiran ili da su mu noge polomljene...istina je da do tada nikada nisam vidjela zeca iz bliza niti kako on hoda ahahahahahahahhaha :D
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » sub lip 23, 2012 8:13 am

Magnetika de la Jazz je napisao/la:Hahahhahahah kada sam ga dobila sam mislila da je retardiran ili da su mu noge polomljene...istina je da do tada nikada nisam vidjela zeca iz bliza niti kako on hoda ahahahahahahahhaha :D

sad si me na frenda podsjetila koji mi je rekao: ma je, slatki su oni, al meni to izgleda ko mačka koja ne zna hodat kak spada ;D ;D
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub lip 23, 2012 12:09 pm

ars je napisao/la:sad si me na frenda podsjetila koji mi je rekao: ma je, slatki su oni, al meni to izgleda ko mačka koja ne zna hodat kak spada ;D ;D

Hahahahahha i meni se tako činilo...još je išao polako po sobi jer je bio uplašen a ja mom dragom kažem: mislim da ćemo prvo morati kod veterinara da mu sredimo to s nogama hahahahahhahah ne moram opisivati njegovu reakciju :D
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mixazeko » sub lip 23, 2012 13:17 pm

Magnetika de la Jazz je napisao/la:
ars je napisao/la:sad si me na frenda podsjetila koji mi je rekao: ma je, slatki su oni, al meni to izgleda ko mačka koja ne zna hodat kak spada ;D ;D

Hahahahahha i meni se tako činilo...još je išao polako po sobi jer je bio uplašen a ja mom dragom kažem: mislim da ćemo prvo morati kod veterinara da mu sredimo to s nogama hahahahahhahah ne moram opisivati njegovu reakciju :D

A jel ste se uplasili kad ste videli kako se bacaka kad radi zecoples :zeko10: Ja sam mislio da ima nerv ne napade ili tako nesto :zeko6:
Mixazeko

PostPostao/la Bijou » sub lip 23, 2012 20:33 pm

Za zecoples se ja nisam uplašila jer sam čitala kako to otprilike izgleda, kao i kad se izvale onako naglo na bok, to mi je bilo preslatko!
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » ned lip 24, 2012 8:53 am

Mixazeko je napisao/la:A jel ste se uplasili kad ste videli kako se bacaka kad radi zecoples :zeko10: Ja sam mislio da ima nerv ne napade ili tako nesto :zeko6:
Bijou je napisao/la:kad se izvale onako naglo na bok, to mi je bilo preslatko!

Hahahahah meni je isto to izgledalo kao da ima nekih problema :lud: :lud: :lud: a kada se počeo bacati na bok sam se zabrinula...hahahah a to je kada ti zec bane u tvoj život ne očekivano mene je ovaj forum spasio nažalost ne i moje kablove na vrijeme :zeko7: :zeko7: :zeko7: :zeko7:

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mixazeko » ned lip 24, 2012 8:54 am

OndA sam jedini koji se plasio zecoplesa :zeko6: . Kad se izzvlae na bok nekako sam jasno video da to radi kad se mazi ili kad se skroz opusti pa se nisam plasio. Ne mogu da se setim ali mislim da je i meni bilo cudno kako hoda i ako sam znao da oni skakucu.
Mixazeko

PostPostao/la dHarma » ned lip 24, 2012 12:12 pm

Ova tema vraca uspomene :D
Ja sam bila paranoicna ama za sve zivo!
Za prvog zeku nisam, ali kad sam Spajka uzela sam postala manijak!
Najludji period je bio kad sam umislila da pola bolesti iz zdravstvenih ima, gledala sam ga non stop da sam imala lupu pri ruci i nju bih koristila xD
Cini mi se da sam se i njemu smucila jer mucenik nije imao mira od mene jurila sam ga non stop sve u nekom strahu da neki simptom necu primetiti ;D

Prodje i to vremenom, uhodamo se nekako.. sad doslovno znam kako dise i kako se ponasa kad mu je lose.. :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mixazeko » ned lip 24, 2012 13:23 pm

dHarma je napisao/la:Ova tema vraca uspomene :D
Ja sam bila paranoicna ama za sve zivo!
Za prvog zeku nisam, ali kad sam Spajka uzela sam postala manijak!
Najludji period je bio kad sam umislila da pola bolesti iz zdravstvenih ima, gledala sam ga non stop da sam imala lupu pri ruci i nju bih koristila xD
Cini mi se da sam se i njemu smucila jer mucenik nije imao mira od mene jurila sam ga non stop sve u nekom strahu da neki simptom necu primetiti ;D

Prodje i to vremenom, uhodamo se nekako.. sad doslovno znam kako dise i kako se ponasa kad mu je lose.. :)

Pa naviknemo se vrlo brzo ali u pocetku... I ja sam isto procitao pola zdravstvenih rasprava. Poslednje sto sam uvrteo je iblo da pije malo vise vode jer ima dijabetis :shy:
Mixazeko

PostPostao/la dajana_os » ned lip 24, 2012 14:59 pm

Moj je zaključak da što više čitam forum više paničarim! Uglavnom, koliko je dobar toliko i loš zbog ljudi koji oko svega dižu paniku i na taj način i ostale forsiraju! Ovaj dio o prehrani, higijeni i pojedinim zekama obožavam, to mi je bolji dio foruma! :P
Zdravstvane rasprave idem samo kad moram... nažalost... :sad:
dajana_os
Zečić
Zečić

PostPostao/la Bijou » ned lip 24, 2012 18:35 pm

Kad ima sto novih situacija... na samom početku su bile osnove, to smo prošli. Sad je toplo, manje pije, manje se kreće, ali mi i sijena jede manje, pa su i kuglice minijaturne...pa kako je nagovoriti da jede više sijena... pa onda dlaka u kuglici, pa joj idem dat malt pastu zakamufliranu u banani, ali...pametna njuška koliko god voli bananu, nanjuši malt pastu i neće, sad opet guglam kako joj uvalit. Pa, noćas (puštena je zadnjih par dana i noću jer je vruće i da može na balkon) se popela u jedan pitar, dosta visok, mislila sam da neće moći i pobrstila jagode i lišće... Dakle, nikad kraja novim situacijama.
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » ned lip 24, 2012 20:41 pm

Bijou je napisao/la:Kad ima sto novih situacija... na samom početku su bile osnove, to smo prošli. Sad je toplo, manje pije, manje se kreće, ali mi i sijena jede manje, pa su i kuglice minijaturne...pa kako je nagovoriti da jede više sijena... pa onda dlaka u kuglici, pa joj idem dat malt pastu zakamufliranu u banani, ali...pametna njuška koliko god voli bananu, nanjuši malt pastu i neće, sad opet guglam kako joj uvalit. Pa, noćas (puštena je zadnjih par dana i noću jer je vruće i da može na balkon) se popela u jedan pitar, dosta visok, mislila sam da neće moći i pobrstila jagode i lišće... Dakle, nikad kraja novim situacijama.

Hahahahah istina :D puni su iznanađenja i veselja :D

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mixazeko » ned lip 24, 2012 21:29 pm

A jel ste se uplasili kad ste videli da je mokraca crvena
Mixazeko

PostPostao/la markiza » ned lip 24, 2012 21:43 pm

Mixazeko je napisao/la:A jel ste se uplasili kad ste videli da je mokraca crvena

Sta uplasila? premrla od straha. Plakala sam i sto je jos gore bila je ponoc kad sam to videla, a zeko je bio onako izvaljen sa nogicama sastrane, a tada ni to nisam znala, da to znaci da odmara, i ja reko evo ga umire :kmeee: Odma po internetu tu celu noc sam citala sta moze biti, nisam mogla da spavam uopste, kad sam procitala da to uopste nije krv nego da je pigmenat u mokraci malo sam se smirlia ali i dalje nisam mogla da spavam nego sam otisla i sela kod zeke i gledala ga, a on je verovatno pomislio sta ova budala sedi ovde :D i onda kad sam videla da je sasvim ok i videla da je piskio a mokraca je tada vec bila svetlija, otisla sam da spavam,a to sledece jutro sam se jedva dovukla na posao i jedva izdrzala radni dan :P i s posla odma kuci trceci da vidim zeku kome je posle toga bila mokraca zuta i odmah sam odahnula :lalalala:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mixazeko » ned lip 24, 2012 21:45 pm

markiza je napisao/la:
Mixazeko je napisao/la:A jel ste se uplasili kad ste videli da je mokraca crvena

Sta uplasila? premrla od straha. Plakala sam i sto je jos gore bila je ponoc kad sam to videla, a zeko je bio onako izvaljen sa nogicama sastrane, a tada ni to nisam znala, da to znaci da odmara, i ja reko evo ga umire :kmeee: Odma po internetu tu celu noc sam citala sta moze biti, nisam mogla da spavam uopste, kad sam procitala da to uopste nije krv nego da je pigmenat u mokraci malo sam se smirlia ali i dalje nisam mogla da spavam nego sam otisla i sela kod zeke i gledala ga, a on je verovatno pomislio sta ova budala sedi ovde :D i onda kad sam videla da je sasvim ok i videla da je piskio a mokraca je tada vec bila svetlija, otisla sam da spavam,a to sledece jutro sam se jedva dovukla na posao i jedva izdrzala radni dan :P i s posla odma kuci trceci da vidim zeku kome je posle toga bila mokraca zuta i odmah sam odahnula :lalalala:

:klaun: :klaun:
Mixazeko

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan