ovako, moje tina i tonka su polako počele papat voće... i dalje su na cuni junior hrani, sad ću im postupno počet uvoditi "hranu za odrasle", zelenjavu i voće... za početak sam im odlučila počet davat bananu, toga imam doma puno, a dave se u njoj... naravno da im ne dajem puno, možda jedan centimetar dnevno... i tako već 5 dana... i jučer kupili dragi i ja sušene brusnice da im i to počnemo davat, jer znamo koliko je to zdravo.. i malo smo se krivo sporazumjeli, pa je na kraju tina dobila sveukupno 5 komada...

jer sam joj ja dala čim smo doma došli, a danijel nije znao pa joj je i on dao kasnije... tonka nije ljubitelj brusnice, pojela je samo jednu... ja sam im mislila davati eventualno dvije dnevno, kao poslasticu, znam da ne smiju previše... i sad me zanima, dali može nešto biti tini obzirom da je pojela sveukupno 5 komada sušene brusnice!? ona se davi u tome, obožava to, ali sam svjesna da ne smije dobiti previše toga, da je štetno... kuglice su normalne, ona se normalno ponaša, pije, piški, jede, ma sve super... pa pretpostavljam da joj neće ništa biti... vaše mišljenje?