siga je napisao/la:donattello je napisao/la:jel ti pratis da je to prije napisano?
draga donatello, teško itko osim tebe prati sve što napišeš. Sada je jedno sutra drugo pa se opet vrati na staro.. a sve u ovisnosti o kritikama ljudi sa foruma.
Ovo nije tvoja nova igra, tu su ljudi koji vole pomoći, a radi takvih kao ti neki pomalo odustanu.
Lijepo ti je Leopold napisao: koristi opciju "edit", i pročitaj pravila foruma..
I nemoj dosađivati jer će ti na kraju u svim tvojim temama biti samo tvoji postovi. I kada ti stvarno bude trebao savjet, nećeš ga dobiti jer ti nitko neće čitati što pišeš.
Ako tim malim bićima ne možeš pružiti uvjete koje zaslužuju - udomi ih. Nisam ih vidjela, ne mogu reći kako im je, ali po tvojim postovima - jadni oni!
I ne piši post iza posta nego koristi edit
Isprika svima koji misle da sam bezobrazna jer je ona još "mala", ali neka malo pogleda postove od male anci ili Leopolda, a mislim da ima još forumaša koji su njenih godina.. donatello ti savjete slušaš selektivno! malo se uozbilji..
Siga ovo si zbilja lijepo napisala. ja što sam napisala to sam napravila jer nerjetko se dešava da ovakve životinje završe na ulici ili po azilima, a u azilima je jako teško pogotovo ako je pas odrastao a takvi se jako teško udomljavaju i umiru u teškim uvjetima od zime i glad bez ljubavi čekajući nekog drugug ko će ih voliti a to me jako boli. isto ne želim da daju psa nekom drugom kome će opet ubit kokoš pa da ga ubije. da li njene životinje pate to samo životinje znaju. jako me rastuže ovakve priče jer ima ih previše i drago mi je vidjet po forumu mlade ljude koji se o svojim mezimcima brinu bolje nego odrasli oni su ponos svih foruma. oprosti što sam ti pisala po tvome postu.
Nemojte mi zamjerit što stalno spominjem azil bila sam i vidjela kako je teško.